logo

Шокиращ обрат с принц Хари, не е за вярване какво готви на кралицата

Шокиращ обрат с принц Хари, не е за вярване какво готви на кралицата

Избягалият от Великобритания херцог на Съсекс се е решил на неочаквана крачка

Едва ли вече има човек на планетата, който да не е наясно със сложните отношения в британското кралско семейство. Ежедневно от двореца идват новини за случващото се между принц Хари и кралицата. 

Падна огромна тайна, свързана с принц Уилям и Кейт Мидълтън

След като той и жена му избягаха в Калифорния и се превърнаха негласно казано в "персона нон грата" шокиращите обрати продължават. 

Източници от Бъкингам решиха да повдигнат завесата за отношенията между роялите и шокираха с това, което се "пече" в най-скоро време. Те замесиха не само името на Хари, но и това на кралицата и на принц Чарлз. 

Според тях принц Хари е поел инициативата да затопли отношенията със семейството си и вече води видео разговори с баща си принц Чарлз. По този начин той се надявал да запълни емоционалната си празнота и дупката, която се е създала между тях след бягството към САЩ на него и жена му Меган Маркъл.

Принц Уилям място не може да си намери от ярост заради тази СНИМКА на Кейт отпреди 15 г.

Причината за сближаването трябва да се търси и в предстоящия платинен юбилей от управлението на Елизабет Втора. Именно по този повод явно Хари е решил да се свърже с Чарлз, въпреки че преди време го очерни, казвайки, че баща му го е лишил от пари и сигурност и именно това му пречело да се върне във Великобритания. 

"Имаше известно затопляне на отношенията между Хари и Чарлз. Те в момента са в много добри отношения, водят приятелски разговори с часове. Сякаш Хари се опитва да е все по-близо до семейството си", разказват хора от двореца. 

Вече се очаква 37-годишният принц да се върне в Обединеното кралство за годишнината на кралицата през юни. Не е ясно обаче дали Хари ще лети сам или със семейството си - съпругата си Меган, сина си Арчи и новородената им дъщеричка Лилибет. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мнение

Мнение 23.01.2022 18:35

По добре да не взема дъртата афроамериканка в Англия .

Димо Пушекофф

Димо Пушекофф 23.01.2022 20:43

Божееее просълзих се,що ли не се гръмнат целокупно тези...рояли?

шок

шок 29.01.2022 10:21

не мога да не се шокирам гирките как така без пари за които толкоз пот са ляли

Winston Smith

Winston Smith 29.01.2022 13:39

Най вероятно жълти новини пак, на кой са му притрябвали отношения с педофилски крадлив и расистки род