logo

Тези растения в дома носят безпаричие и нещастие, махнете ги

Тези растения в дома носят безпаричие и нещастие, махнете ги

Наличието им в жилището ви навлича само неприятности и проблеми

Ако имате проблеми в личния си живот, то може би не опира само до карма. Оказва се, че изключително голямо значение има дори фактът какви растения държите в дома си. 

Ето как да се грижите за дървото на парите, за да забогатеете

Има такива от тях, които привличат безпаричието, а финансите ви сякаш просто потъват и изчезват, без дори и да осъзнавате къде и за какво. Някои от там привличат лошия късмет и са способни да съсипят отношенията с най-близките ви хора. 

Именно заради това ви съветваме да обърнете внимание на растенията, които имате в дома си и ако откриете някое от тях в списъка ни, то по-добре да го изкарате от жилището си.

Забравете за проблемите с тези 4 растения в дома си

Хоя
 


Това растение се счита, че плаши мъжете. Изглежда много красиво, но според вярванията прави жените вдовици. Хоята прилича малко на изкуствено цвете и поради тази причина много хора я асоциират с гробища.Това не са всички минуси. Листата й са отровни и трябва да сте много внимателни с тях.

Бръшлян
 


Ако вярвате на поверията още от едно време, то тогава трябва да знаете, че според тях това растение предизвиква разпад на отношенията в семейството и води до развод. 

Най-опасен е сортът с големи триъгълни листа. Ако имате такова растение в жилището си, то най-добре незабавно се отървете от него.

3 растения в дома, които привличат парите

Монстера
 


Това е доста популярно стайно растение. То се поставя не само в жилищни помещения, но и в много офиси. За него обаче е много важно да запомните, че то в никакъв случай не бива да бъде позиционирано в спалнята. 

То се нарича цвете "вампир" и може да причини здравословни проблеми, най-вече главоболие. 

Сциндапсус
 


Това растение се нарича още "златна лиана" и е много буйно. Може да достигне до 5 метра. Смята се, че по време на цъфтежа си, отнема от мъжката сила и енергия.

Ако видите това растение в двора си, не го унищожавайте за нищо на света!

Дифенбахия
 


Това отровно растение също не трябва да бъде държано у дома, ако искате бракът ви да е успешен, дълъг и щастлив. То плаши мъжете в емоционален план. Освен това е вредно за здравето и също може да доведе до главоболие. 

Кактус
 


Колкото и да е странно, кактосите също попадат в тази класация. Вероятно причината е заради игличките му, които навяват асоциации за негативна енергия. В същото време други експерти препоръчват да го оставите пред монитора на работното си място, тъй като то неутрализира вредното излъчване от екрана. 

Бързо се отървете от тези растения, преди да са убили детето ви или домашния любимец

Цисус
 


Това растение има доста чудата форма. Счита се, че то отнема женското щастие и привлича самотата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай