logo

Тръмп постави мистериозни СНИМКИ в Овалния кабинет, а целият свят се пита...

Тръмп постави мистериозни СНИМКИ в Овалния кабинет, а целият свят се пита...

Преди дни цяла Америка, че и светът, бяха насочили вниманието си към Белия дом. В обръщение към нацията от Овалния кабинет американският държавен глава Доналд Тръмп изтъкна, че нелегална миграция по южната граница на страната застрашава сигурността.

8-минутното му изказване сякаш обаче остана на заден план. Повечето хора обърнаха внимание на странни елементи, които се видяха зад Тръмп.

Камерите уловиха, че от лявата страна на американския президент има поставени три портрета.

Всички се питаха коя е загадъчната жена, мъжът до нея и хората на третата снимка, който Тръмп е поставил в Овалния кабинет и които целия свят видя.

Jenata.blitz.bg припомня, че преди време и британската кралица Елизабет II направи изявление от Бъкингамския дворец, на което повечето хора не обърнаха внимание, а по-скоро гледаха златото и разкошът, в който тя и семейството й живеят.

На един от черно-белите портрети се вижда красива, млада жена. Другият е отреден за мъж, а на третия си личи, че е съпругата на Тръмп - Мелания.

Оказа се, че загадъчната дама и мъжът, които са на снимките са родителите на американския президент - Мери Ан Тръмп и Фредерик Тръмп.

Именно затова целият свят започна да се пита каква е историята на знаменитото и богато американско семейство Тръмп.

Оказа се, че майка му е мигрантка.

Това е майката на Мелания Тръмп. Можете ли да повярвате, че е на 72 години! (СНИМКИ)
 

Но ето какви семейни тайни крие фамилията на Тръмп:

През ноември 1929 г. 17-годишната Мери-Ан Маклеъд се качва в Глазгоу на презокеанския параход „Трансилвания” на път за Ню Йорк. Синеоката Маклеъд е напуснала рибарското селище Тонг, което се намира на северните шотландски острови Оутър Хебрайдс. Въпреки че по това време фондовата борса в Америка се срива, Европа, в сянката на отминалата война, не е по-добро място за живеене - особено бедният шотландски север. В търсене на по-добър живот шотландците имигрират от години отвъд океана. В Ню Йорк вече живеят двете по-възрастни сестри на Мери и тя заварва там добре организирана шотландска общност. Стъпвайки на американска земя тя попълва документи и в графата „професия” записва „прислужница”.

Мери Маклеъд ще стане Мери Ан Тръмп – майка на 45-ия президент на САЩ. Умира през 2000 г., когато Доналд още не е навлязъл в политиката, но вече е знаменитост в бизнеса.

Както и бащата на Барак Обама, майката на Тръмп също е имигрант в САЩ. Но по време на предизборната си кампания нейният син рядко споменаваше за своето шотландско потекло. В предизборния интернет сайт на Доналд Тръмп също не беше отразено, че майка му е родена в Шотландия. 

Мери-Ан Маклеъд е родена на 10 май 1912 г. Баща и е рибар и същевременно пощальон на селището Тонг. Мнозина от големия род Маклеъд живеят и до днес в тази район, но никой от тях не се съгласява да говори пред медиите.

През 30-те години младата Маклеъд се запознава на танцова забава с Фредерик Тръмп и между тях пламва любов. Фред Тръмп е навлязъл в строителния бизнес още като ученик. В края на 20-те години той продава еднофамилни къщи в нюйоркския район Куинс, който по това време е рай за имигранти от Западна Европа. Цената на една къща е 3990 долара. Фред и Мери се женят през 1936 г. През 1940 г. вече имат две деца, шотландка прислужница и живеят в къща за 25 000 долара, които са равни на сегашни 250 000 долара. През 1942 г. Районният съд в Бруклин обявява Мери Тръмп за натурализирана американка.

Богатството на Фред Тръмп нараства значително покрай следвоенния строителен бум, когато хората от средната класа започват масово да купуват жилища в Куинс и Бруклин. Слязлата някога от парахода бедна шотландка сега отново пътува по море, но вече на луксозни туристически круизове до Бахамите, Порто Рико и Куба. Мери Тръмп става част от висшето общество на Ню Йорк и участва редовно в благотворителни акции.

Рибарската дъщеря от Северна Шотландия едва ли се е надявала на такъв живот. „Но тя винаги си остава донякъде провинциалистка – казва Ричард Кук, професор от университета в Пенсилвания. – Шотландците винаги са били малко далече от космополитните идеи. В същото време те не говорят с гордост и за своите предци - келтите.”

Макар в предизборната си кампания Доналд Тръмп да избягваше да говори за своя шотландски произход, в своята книга от 1997 г. „Изкуството на завръщането” той хвали майка си и индиректно критикува другите жени в своя живот. „Част от проблемите, които съм имал с жените, идват от това, че винаги съм ги сравнявал с моята невероятна майка. А тя беше убийствено умна.”

Мери Тръмп почива на 88,  само година след своя съпруг. Погребана е в гробището Ню Хайд Парк. Около нея са гробовете на съпруга й, на сина й Фред Джуниър, и на нейните свекър и свекърва.  Повече от половината от погребаните тук не са родени в САЩ. / jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 11.01.2019 8:26

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

imioqsioc

imioqsioc 13.02.2019 2:54

[url=http://doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] onlinebuycytotec.site.ankor

eqodole

eqodole 13.02.2019 9:34

[url=http://doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] onlinebuycytotec.site.ankor