logo

Разпънаха на кръст Кралица Елизабет II заради несметното злато, което къта в двореца (СНИМКИ/ВИДЕО)

Разпънаха на кръст Кралица Елизабет II заради несметното злато, което къта в двореца (СНИМКИ/ВИДЕО)

Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви разкрихме как една коледна трагедия е почернила живота на кралица Елизабет II. Освен това се оказа, че до ден днешен тя тъпче вековна традиция заради смъртта на най-близкият й човек.

Но сега се появи нова неприятна новина за Кралицата на Великобритания. 

Традиционно всяка година тя отправя апел за Коледа. Този път тази традиция се превърна в истински скандал. Не само това мнозина заявиха, че е претърпяла истинско бедствие, направо ПР катастрофа с това си обръщение.

Призивът на кралицата предизвика буря от дискусии в социалните мрежи. Елизабет II изнесе реч в Бялата зала на Бъкингамския дворец – именно от там тя най-често изнася речите си, излъчвани по телевизията.

Страшна бомба тиктака в Бъкингамския дворец! Елизабет II е в паника заради чудовището Маркъл (СНИМКИ)

За да се обърне към поданиците си британската кралица бе избрала копринена рокля с дантела, допълвайки образа си със златна брошка с диаманти и рубини. Но облеклото на Елизабет II не предизвика толкова голямо внимание, колкото различни предмети, изработени от истинско злато, които камерите в стаята разкриха. Не само това – от кадрите лъснаха и редица скрити детайли, които показват какво се случва в кралското семейство.

Лъснаха най-срамните моменти от живота на кралското семейство (СНИМКИ/ВИДЕО)

Цялото внимание на мрежата бе приковано от златното пиано, което се видя на заден план.

Онлайн потребителите негодуваха от това, кралицата е в златна стая, седнал на златен стол, със златно пиано зад гърба си е по-добре да не говори за бедността на британците.

Изплува дълбоко пазена и скандална тайна, свързана с кралица Елизабет II и сватбата на принц Хари и Меган (СНИМКИ)

„Спектакълът на кралицата, която говори за бедност на фона на златен пиано, златен щит и златен часовник, изглежда така сякаш на нея не й пука, защото тя си е добре”; „Прилича на бедствие”; „Този, който е „родил” брилянтната идея кралицата, заобиколена от такъв лукс, да говори за бедност е луд” – това са повечето коментари в социалните мрежи.

От кадрите обаче се видя и какво действително се случва в кралското семейство. Неотдавна от jenata.blitz.bg ви показахме последната обща снимка на британската фамилия. Оказа се, че и самата Елизабет II я харесва и я е сложила на златното си бюро. 

Важно е да припомним, че преди време от jenata.blitz.bg показахме как без да иска и с един малък жест кралица Елизабет се издаде мрази ли Меган Маркъл

Дрязги в кралското семейство! Кралица Елизабет II заповяда на Меган Маркъл да... (СНИМКИ)
 

А ето и цялото видео обръщение на кралицата, от което се видя в какъв златен лукс живее. / jenata.blitz.bg

Коментирай

даскал

даскал 04.01.2019 17:30

Да ви имам калпавите преводачи!

666

666 04.01.2019 18:43

залата, от която кралицата прави обръщението си е част от музея, в който живее.