Със сигурност поне веднъж в живота си всяка жена се е сблъсквала с проблем, който да не може да реши и това страшно я изнервя. Най-често подобни ситуации възникват в кухнята.
Трябва да настържете висококачествено меко сирене, а то залепва и се превръща в каша? Същото се случва и с картофите и ядките, които не могат да се настържат нормално.
С този малък трик почистването на мухъла от фугите в банята е като детска игра
След като разбрах как сестра ми се справя с този проблем и сиренето никога не полепва за рендето, мъките ми приключиха.
Между другото, малката й тайна е много яка и благодарение на нея може да настържете дори и тесто, при това с минимални усилия! Все още се чудя как досега не съм попадала на този трик в интернет. Той наистина ми улесни живота!
Сложете край на мазните съдове с тези 3 тайни трика
Вместо да нервничите всеки път, когато се налага да използвате рендето за меки продукти, вземете малко краве масло (може да използвате и олио, и дори зехтин) и с помощта на четка намажете добре и от двете страни онази част на рендето, която ще използвате.
След този номер по повърхността няма да залепне нищо, дори ако решите да настържете топено сирене! /jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!