logo

Женски фрази, които издават, че краят е близо

Женски фрази, които издават, че краят е близо

Ще ги чуете от представителка на нежния пол, която е спряла да обича половинката си и мисли скоро да се раздели с него

Жалко е, но истината е, че връзката между мъжа и жената рядко винаги е като от приказките. Влюбените не усещат как тече времето, но това коварно променя хората и техните чувства. 

Днес ви се струва, че любовта на човек а до вас е всичко, от което имате нужда, но утре забелязвате, че някъде постоянното възхищение към партньора е изчезнало и в отношенията ви се прокрадва хлад. 

Всичко, което прави човек, започва да ви дразни. Вече не искате да споделяте мислите и чувствата си с него, а думите му само ви дразнят.

Нито една влюбена жена няма да попита партньора си за тези неща

Звучи ли познато? Е, ако не искате да стигнете до това положение, то от jenata.blitz.bg искаме да ви кажем, че има няколко признака, които издават, че сте спрели да обичате партньора си.

И така – знайте, че ако една жена каже 4 определени израза, то тя вече не обича човека до себе си и връзката им като нищо скоро може да приключи.

Ето кои са четирите женски фрази, които издават, че любовта вече я няма:

„Жалко, че не можем да върнем времето назад!“
Жена, която изпусна тази фраза в разговор с партньора си, мисли в този момент, че ако времето се беше обърнало назад, животът й щеше да се окаже по различен начин. Тя разбира, че с този човек напълно губи чувствата си и съсипва бъдещето си.

5 действия на жената, които веднага показват, че отдавна не е имала мъж

Мъжки проблем: Мъжът пък си мисли, че жената смята миналото им за приятно и затова иска да го изживее отново. Но това далече не е така, той много трябва да внимава, ако чуе половинката му да изрича тази фраза.

„Искаше ми се всичко между нас да е различно!“
С тази фраза жената директно казва, че избраникът й не е успял да оправдае очакванията й. Тя мечтае за съвсем друга връзка и надеждите й не съвпадат с реалността. Само с няколко думи тя изрича пълното си разочарование от партньора, който не й дава това, което тя иска и не я обгражда с любовта, за която тя мечтае.

Мъжки проблем: Представителят на силния пол си мисли, че половинката му просто си мечтае, а това не е така – тя просто съжалява за случилото се с него. Мъжът си обяснява недоволството на жената с лошото й настроение или умората й, но това трябва да е предупредете сигнал за него, че краят между тях наближава.

3 зодии, които никога не се влюбват истински

„Наистина искам нещо ново!“
Влюбената жена никога не се отегчава. Не е нетърпелива да промени комуникацията с избраника си с нещо друго и с удоволствие прекарва цялото си свободно време с него: готова е да се потопи в историите му с часове, както и да се разхождат до/из любимите им места, а у дома винаги иска да заобикаля любимия си с топлина и комфорт. 

Ако обаче жената изрече горното слово, то това значи, че тя се нуждае от нови впечатления и иска разнообразие … с друг - това е пряко доказателство, че любовта напуска сегашната й връзка, а скуката заема своето място.

Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Мъжки проблем: Но какво да кажем за мъж? Той се държи като онзи щраус, който не иска да види опасност. Опитвайки се да забавлява жена си, той мисли да събуди умиращи чувства в нея и не иска да признае пред себе си, че тя се интересува много повече не от него, а от хора, в чиято компания е готова да бъде все по-често. Страстта й да общува с други е доказателство, че скоро сегашните й отношения ще умрат.

„Трябва да сменя гардероба си и да си купя нови неща!“
На прага на нова връзка една жена е потопена в себе си. Изречената от нея фраза изобщо не е адресирана до партньора й, който в този момент е бил наблизо. Ако обаче с напредването на връзката жената реши че трябва да смени гардероба си, то това значи, че тя се готви за нещо ново. В повечето случай нови хора, места, връзки и т.н.

Мъжки проблем: Мъжът обаче възприема тези думи като пряко ръководство за действие и започва да прави планове за съвместни обиколки из бутици. А това изобщо не е така! Жената иска да започне промяната в живота си (и личния живот) стъпка по стъпка и започвайки от смяната на гардероба тя ще завърши със смяната и на мъжа до нея. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Nedevplamen

Nedevplamen 10.02.2020 20:20

А най-вече когато жената гледа мъжа с досада в очите и НИЩО не казва. Само си мисли колко по-добре можеше да е с Пища Хуфнагел

Аврора

Аврора 10.02.2020 21:27

Пак недопреведено от руски чрез гуглето! Объркани времена, несъгласувани подчинени изречения, липса на членуване, където трябва да го има, и мн.ч. с Й накрая! Неграмотните близачи в обичайния си репертоар! Научете го тоя роден език, не се излагайте!

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 10.02.2020 22:55

ДА ИМА ЛЮБОВ

ПИЩА

ПИЩА 12.02.2020 16:26

ХОФНАГЕЛ!!

SuperMag

SuperMag 20.02.2020 11:47

http://www.supermag.bg/ онлайн супермаркет