logo

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през август

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през август

Според астроложката Тамара Глоба представителите на тези знаци трябва да са изключително внимателни

Краят на лятото поне в България още е далече, но пък най-любимият, горещ и отпускарски месец вече чука на вратата. 

Ето от коя зодия са жените, по които мъжете полудяват на мига!

Известната астроложка Тамара Глоба вече е готова с прогнозата си според звездите за това какво ни очаква през август. Според нея някои представители на определени зодии ще бъдат застигнати от сериозни проблеми, а животът им ще се преобърне буквално на 180 градуса. 

Астроложката посочва кои са тези знаци и дава насоки как максимално леко да преминат през турболенциите и да запазят щетите от неприятностите минимални.

Смекчете амбициите си

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

Телците са свикнали да гонят до последно целите си, а те винаги си високи. През август е препоръчително да намалите скоростта и да изберете друг начин да покорите поставените на хоризонта върхове. Време е да се научите на една много хубава дума, която ще ви е полезна и за в бъдеще - "компромис". 

На Раците през август 2021 година пък се препоръчва да внимават много какво говорят и да подбират внимателно думите си.

Лъвовете ще изпитат гнева на недоброжелатели. През август в никакъв случай не трябва да се опитвате да си отмъщавате. По-добре да запазите този си плам за по-подходящ момент малко по-далеч във времето. Излишните разговори, особено в професионален план, може да ви изиграят лоша шега.

Това са най-грубите зодии, бягайте далеч от тях

Ще усетите променливостта на природата

Сериозни промени ще настъпят в настроението на представителите на зодия Близнаци. Те ще показват всячески недоволството си, но така най-вероятно ще се ударите лошо и ще паднете на земята. 

Желанието на Девите за промяна също няма да се реализира и не е добре дошло в живота им. Насладете се на това, което имате налично./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай