logo

Кошмарен февруари за тези 5 зодии, ще съжалят, че са се родили!

Кошмарен февруари за тези 5 зодии, ще съжалят, че са се родили!

Докато някои представители на зодиака ще живеят сравнително спокойно през февруари, за други това ще бъде труден момент. Пет от знаците на зодиака ще преминат през трудни обстоятелства през този период.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои зодии задължително трябва да имате в живота си, за да сте наистина щастливи. Споделихме ви и кои знаци от зодиака изневеряват най-много и е добре да се пазите много от тях, защото ви чакат само страдания и тежки моменти. 

За някои ще дойде повратен момент в живота. Този месец определено ще им се стори ужасен и ще искат да приключи колкото е възможно по-бързо. Ето кои пет зодиакални знака, ще имат трудни дни през февруари.

Лунният хороскоп разкрива какво трябва да (не)правите ден по ден през февруари (СНИМКИ)

Рак

През февруари ви очакват големи обрати. Човек, който много обичате, ще направи големи поразии с действията си. Така ще се почувствате много зле емоционално и няма да знаете как да се справите с това. Този път обаче няма да ви е никак лесно да продължите напред. Раците трябва да внимават и да не позволяват на другите да ги дърпат назад Точно обратното - трябва да имате самочувствие и да сте по-смели.

Риби

Рибите ще минат през големи препятствия февруари. Ще се чувстват така, сякаш всичко около тях просто се разпада. Може да загубят работата си и да понесат и други значителни загуби. Всъщност обаче това просто е едно ново начало. Все пак всички знаем, че когато една врата се затвори, то друга се отваря. Трудностите никога не траят вечно. 

4 зодии ги чакат големи проблеми и промени през февруари!

Стрелец

Стрелците трябва да се подготвят за един наистина труден месец. Те ще разберат, че не могат да се възстановят от проблемите толкова бързо, колкото преди. Загубата на енергия, сила, ще ги преследва през целия месец и няма да имат време за себе си. Ако не се решите на големи промени, то няма как да бъдете щастливи. Дори и да се опитате да изглеждате добре и спокойни, няма да успеете, външният ви вид ще ви издаде. Отделете повече време за почивка, за да възстановите енергията си.

Везни

Месец февруари ще донесе дискомфорт на всички представители на зодия Везни. Тези хора ще имат впечатлението, че никой не се интересува от тях. Везните ще се почувстват смазани. Всъщност представителите на тази зодия ще трябва да вземат важно решение, което ще промени всичко. Основните промени, които ги очакват, генерират творчески идеи, които изглаждат пътя им към това, което наистина искат.

Представителите на тези зодии ще жънат успехи през февруари, а парите направо ще валят като дъжд

Скорпион

Февруари може да повлияе негативно на хората, родени под знака на Скорпион. Емоционалното им състояние ще колебливо. Ще си припомнят доста факти и свени от миналото, които просто ще изплуват непрестанно на повърхността на съзнанието им. Февруари ще ви донесе депресия. Все пак е редно да осъзнаете, че няма как миналото да се промени, а бъдещето отваря постоянно нови врати. Зад тпх може да се крие много по-голямо щастие, отколкото някога сте изпитвали./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 07.02.2019 10:06

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Кина

Кина 07.02.2019 22:39

мръсни долни боклуци защо само плашите хората бе идиоти ще ви дам под съд мръсни искориотски долни боклуци дано да гниете в ада дано ..анатема

Василка

Василка 07.02.2019 22:41

мамицата ви мръсна всеки ден плашите хората как не вие срам бе долни идиоти гадни дебили мръсни мамицата ви долна тъпа

Биляна

Биляна 07.02.2019 22:42

болни мозъци сте болни долни изроди дано да се обърне срещу вас това с което плашите хората постоянно всеки ден всеки час гади ми се от вас