logo

Кошмарно лято за 3 зодии, чака ги банкрут и раздяла

Кошмарно лято за 3 зодии, чака ги банкрут и раздяла

Куп ретроградни планети ще ги поставят в доста неудобна ситуация

Това лято Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Венера и Меркурий започват ретроградното си движение. И докато ни се налага да свикваме и някак да прегърнем реалността, която те ще донесат със себе си, някои ги очаква неочаквано тежко лято, казват астролозите.

Обречени на бедност: Тези зодии остават без пари до края на 2023 г.

Венера, планетата на любовта, красотата, изкуството и парите, е ретроградна това лято от 22 юли до 3 септември. През този период може парите ви да изчезнат, емоциите да се изчерпят и може внезапно да се появят почти забравени бивши любовници.

В този период очите ни ще се отворят и ще станем по-наясно със себе си и това какво точно искаме от една връзка. Ще осъзнаем, че може би отношенията, в които сме в момента не ни удовлетворяват.

Това лято ретроградният Меркурий продължава от 23 август до 15 септември.

С ретрограден Меркурий очаквайте да се повтарят всякакви досадни малки житейски грешки – отново и отново…

Всички тези промени най-силно ще засегнат 3 зодии.

Рак

За емпатичните Раци този период може да е особено труден. Венера ще стане ретроградна в техния втори дом – на парите и ценностите.

Чакат ви големи трудности в любовта, но все пак се очертава да има happy end.Все пак ще изградите стабилни отношения, въпреки катаклизмите, а проблемите ще ви направят по-силни.

Важно е да се научите да се адаптирате бързо към ситуацията и да не приемете всичко присърце.

Когато ретроградният Меркурий пристигне на 23 август, Раците могат да очакват неочакваното, особено в социалните си кръгове.

Дева

Перфекционистът Дева не обича, когато нещата не вървят по план и това лято може да има много такива ситуации. А именно на 10 юли агресивният и ориентиран към действие Марс ще се премести в първи дом на идентичността.

Това може да бъде много полезно, когато става въпрос за себеутвърждаване и изпълнение на плановете. Девите ще се чувстват ядосани и борбени.

Добре е да се отдадете на повече физически активности през този период. След 19-и юли ситуацията около финансовия ви и личен живот ще стане още по-трудна.

Сатурн и Марс ще се противопоставят една на друга и това ще ви накара да загубите самочувствието си. Ще се почувствате уязвими, негодуващи и ревниви.

На 22 юли Венера ще е ретроградна и това ще провокира Девата да се замисли за миналите се връзки. Хора от миналото може отново да се появят в живота ви. Добре е обаче да не взимате кардинални решения през летните месеци.

Меркурий управлява Девата, така че тази зодия е изключително уязвима по време на ретроградния ход на планетата. А именно този ретрограден Меркурий ще обърне всичко с главата надолу.

Водолей

Водолеите ще бъдат подложени на сериозно изпитание. Не е време да пазите тайни. От 19 юли Сатурн ще предизвика сериозно напрежение в живота ви и това ще доведе до недоверие и чувство на несигурност, особено във финансов план.

Ще получите голямо разочарование в работен план. Всичко това ще ви удари сериозно по егото.

От 22 юли Венера, планетата на любовта, преминава ретроградно през седмия дом на взаимоотношенията. Ретроградната Венера ни дава шанс да видим какво не работи в отношенията ни и понякога това може да означава, че сме готови да скъсаме с някого.

Това лято Водолеите ще преразгледат сериозно връзките си, особено любовните.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Отвлечена

Отвлечена 29.05.2023 15:15

Да ви имам снимката.

и един мармот..

и един мармот.. 30.05.2023 16:24

и изведнъж 30% от населението почват да се разделят и улицата се напълва със стотици хиляди хора банкрутирали.. още утре