Обречени на бедност: Тези зодии остават без пари до края на 2023 г.

Обречени на бедност: Тези зодии остават без пари до края на 2023 г.

Звездите показват, че не ги очаква добро финансово бъдеще в близките месеци

Астролозите вече са разчели прогнозата на звездите и планетите до края на годината. Според тях идват лоши дни за представителите на няколко зодии, които ще изпитат сериозни затруднения.

2 зодии да се готвят за големи промени през април

Тези перипети ще са във финансов план, или иначе казано – очакват се фалити, сериозна загуба на пари, а може дори и имущество, в следствие на предните две.

Такива парични и материални неприятности ще споходят представителите на два зодиакални знака и ще бележат почти цялата 2023 година.

Ето кои са те

Лъв

Астролозите казват, че Лъвовете ще трябва да теглят заем или да поискат от близък голяма сума пари. Това ще стане през втората половина на лятото. Причината може да е всякаква, но Лъвовете просто няма да имат друг избор.

Някои от представителите на този знак може да се наложи да прибягнат до продаване на ценно имущество – кола, бижута, вещи или дори имот.

Трудности с доходите и огромни разходи - това виждат астролозите във финансовия хороскоп на Лъв почти до декември.

Риби

Имотни проблеми ще тормозят Рибите и това ще доведе до сериозни разходи. Може да се наложи да направите спешен имот на домаси например или да възникне ситуация, при която да наводните съседите си и да се наложи да покриете техния ремонт със собствени средства.

Други разходи Рибите могат да имат към края на годината заради здравословни проблеми. Може да решите да лекувате зъбите си и това да ви струва много. Възможно е и хронични заболявания да напомнят за себе си, а премахването на ви коства значително перо от бюджета. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

kals

kals 05.04.2023 10:13

Как може да пускате статии, които не сте прочли ????/ "Може да се наложи да направите спешен имот на домаси например " Спешен имот на домаси След аутокоректор-а, поне прочетете статията, че е смешно !

Крез

Крез 05.04.2023 13:51

Имате много здраве жена ми е лъв и има ад 500 хиляди долара в сметката си

Зоро

Зоро 05.04.2023 13:54

блитц работят неонюбразовани простаци друго си е Атила да сере по с а йота. Рецса на неговия акъл то че няма да го публикувате е ясно айде да го духате

Бамбо

Бамбо 05.04.2023 13:56

Блитц са собсвеност на чумавата. Свиня Пеевски там са без всякъкво образование простаци

Маро

Маро 05.04.2023 16:17

Ас съм льв имам 10 милиона във банката

Kpe3

Kpe3 07.04.2023 9:28

Имате много здраве жена ми е лъв и има Hад 500 - 1000 долара в сметката си

Лъв

Лъв 28.04.2023 19:05

Тъпи и прости задници