logo

Любовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май

Любовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май

Те ще срещнат сродната си душа и за тях животът ще се превърне в приказка

Любовта е всичко! За всеки! Щастливи са онези, които вече са намерили половинката си. 

Тези, които обаче все още не са срещнали сродната си душа не трябва да се отчайват. Астрологът Наталия Коляда предрече, че през май месец някои хора лесно ще намерят любовта.

А преди време от jenata.blitz.bg споделихме пророчеството на астролога Павел Глоба, който каза, че само на две зодии ще им провърви в любовта през 2020 година.

Оказа се, че щастливците, които ще намерят сродната си душа, са родени под три зодиакални знака.

Ето кои са трите зодии, които ще намерят любовта през май месец:

Близнаци 
Представителите на Близнаци буквално ще излъчват чар и привлекателност във всяко едно отношение. Те няма да скрият интереса си към нови запознанства (макар, че в условията на карантина това е малко сложно). 

През май Близнаците най-накрая ще се осмелят да се хвърлят с главата надолу в романтична връзка. Дълбочината и сериозността на връзката ще ги заинтересува лека полека, а ако има повече комплименти и изненади, то Близнаците определено ще се захласнат по половинката си наистина сериозно.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май според Павел Глоба

Стрелец 
Самият Стрелец може да не мисли за любов през май месец. Но въпреки това те ще привличат вниманието на противоположния пол върху себе си без никакви усилия.

Дори и Стрелецът да не търси любовта и партньор, то това ще му се случи през този месец. Той ще срещне очарователна личност, която ще го заслепи и омае, а любовта помежду им ще пламти дълго време.

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Водолей 
Този месец Водолеят ще се влюби изведнъж – безпаметно и силно, а връзката ще бъде омагьосваща и пламенна. Все пак астрологът Наталия Коляда предупреждава Стрелците, че трябва да забравят за опиянението и да помислят сериозно за връзката, в която са се впуснали. Може да се окаже, че тя не е чак толкова сериозна, колкото ви се иска да бъде. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай