logo

Съдбовни промени и драми за 3 зодии през май

Съдбовни промени и драми за 3 зодии през май

Адът ще почука на вратата ви и ще преобърне живота ви

На 29 април Плутон стана ретрограден. Той ще продължи обратното си движение чак до 9 октомври 2022 година. В последните дни на месец май влиянието му ще бъде най-силно.

Павел Глоба: Съдбовни промени за 3 зодии през май

Ако Плутон е ретрограден той ще повлияе на някои представители на зодиака. При едни това ще е за добро и ще даде силен импулс в кариерен план, при други обаче може да се стигне до тежки и драматични неприятни обрати.

Кои обаче са знаците, които ще пострадат най-много в края на май. Това ще разкрием в следващите редове.

Най-силната и могъща зодия е…

Стрелец

За представителите на този знак последните дни на месец май ще се окажат фатални. Не само Стрелците, но и техните близки са в опасност. Пред тях стои огромен риск да бъде разкрита някаква стара тайна, свързана с приятели и роднини, което ще се отрази на кармата им.

Стрелците ще бъдат изправени пред труден избор – да слушат сърцето или има си. Може би ще се наложи да се разделите с някой от най-близкия ви кръг. Отношенията с колеги и началници ще бъдат изложени на риск, една малка грешка може напълно да промени мнението за вас като професионалист. Най-важно е да слушате интуицията си.

Бягайте от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Лъв

Лъвовете могат да се сблъскат с проблеми в личния си живот. Страстта във вашата връзка може да се трансформира в агресия. Това се дължи на множество оплаквания и претенции както от ваша страна, така и от страна на половинката ви.

Всеки от вас е бил увлечен по бизнеса си и в резултат на това сте прекарвали по-малко време заедно. Домашните и финансовите проблеми наливат допълнително масло в огъня.

Ако искате да запазите семейството си ще трябва да се научите да отстъпвате, оставяйки гордостта си на заден план. Запитайте се – обичате ли половинката си. Ако да, тогава направете всичко, за да оправите отношенията си.

Водолей

Животът ще се обърне с главата надолу и за Водолеите. Те ще трябва да променят плановете си в последния момент. Ситуацията ще се усложни от факта, че сте очертали плановете си преди доста време, а сега те ще се разпаднат.

Вие обаче не сте от хората, които ще чакат животът им да отиде по дяволите. Преди да предприемете действия не забравяйте обаче, че кавгите не водят до нищо добро. За да коригирате ситуацията изключете емоциите си и опитайте да помислите предварително. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай