logo

Павел Глоба: Съдбовни промени за 3 зодии през май

Павел Глоба: Съдбовни промени за 3 зодии през май

 Запасете се с търпение и не обръщайте внимание на дреболиите, съветва астрологът

Известният руски астролог Павел Глоба представи прогнозата си за месец май.

С нейна помощ ще имате възможност да коригирате плановете си или пък напълно да преразгледате задачите си, защото, по думите на специалиста, месецът ще бъде повратен за много представители на Зодиака.

Към някои Съдбата ще бъде особено благосклонна. Въпреки това Глоба не препоръчва да кроите далечни планове. Запасете се с търпение и не обръщайте внимание на дреболиите, съветва още той.

Всички важни дела трябва да се вършат в благоприятните дни, които през май ще бъдат 12, 15, 18, 20, 21 и 25. Тогава всичко, с което се захванете, ще завърши добре, казва астрологът. 6, 9, 11, 26 и 30 май са неблагоприятни за всякакви нови начинания, добавя експертът.

Тези зодии са ангели храните, ще ви пазят до гроб

Стопанинът на 2022 г. - Водният тигър, покровителства тези, които обичат работата. Именно затова те ще бъдат щедро възнаградени през май. Глоба им обещава напредък в кариерата или осезаемо увеличение на заплатата.

Специалистът предупреждава, че безразсъдството не е най-добрият избор за този месец, а хазартните начинания трябва да се оставят за по-късно.  

Що се отнася до здравето, на много знаци от Зодиака ще им се наложи да помислят за него през май. Не е изключена хронична умора и претоварване на нервната система. Ако не си дадете почивка навреме, има риск да изпаднете в депресия. Преумората може да ви докара и настинки, добавя Глоба.

Ето за какво трябва да се готви всеки знак на Зодиака според известния астролог: 

Овен

Месецът ще бъде много продуктивен, ако положите достатъчно усилия, за да постигнете успех. Това се отнася за всички области на живота.

Най-тревожните знаци на Зодиака

Ще трябва да разчитате само на себе си. Ако проявите достатъчно смелост, Водният тигър ще ви подкрепи.

Телец

Трудностите ще останат зад гърба ви, ако проявите достатъчно търпение и завършите всички незавършени дела. В бъдеще се гответе за нови впечатляващи перспективи

Близнаци

През май дамите от зодия Близнаци трябва да отделят повече време на уюта в дома си. И да се сближат със семейството, защото напоследък отношенията са напрегнати. Няма да мине без трудни решения, но без тях необходимите промени няма да влязат в живота им.

Рак

Време е да оправите личния си живот. Необвързаните най-накрая ще успеят да срещнат своята половинка. Това може да се случи с най-голяма вероятност в началото на месеца. А към средата ще получите изгодна оферта за работа.

Бягайте от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Ако имате някакви съмнения, се вслушайте в мнението на близките си.

Лъв

През май мъжете от тази зодия трябва да се подготвят за кавги с половинката си, която страда от липса на достатъчно внимание. Ще трябва да откриете златната среда между работата и личния живот.

Дева

Възможни са провокации от недоброжелатели, на които не трябва да реагирате. По-правилно би било ясно да обмислите поведението си, за да може да спечелите до края на месеца.

Везни

Нестандартното мислене ще ви помогне при решаването на внезапни проблеми. Именно по тази причина месецът ще бъде продуктивен за представителите на зодията, които се занимават с творчество. Изразходените време и усилия ще се изплатят с лихвите.

Скорпион

Важно е да внимавате. В противен случай съществува риск да бъдете измамени. Предателството ще дойде от хора, от които не сте очаквали удар в гърба.

4 двойки зодии, които никой не може да раздели

Семейните проблеми може да изглеждат объркващи, но любовта и компромисите ще помогнат за разрешаването им.

Стрелец

Ще имате повече отговорности на работното място, но хубавото е, че с тях ще се увеличат и приходите ви и така ще успеете да подобрите финансовото си положение. Към края на месеца някои представители на знака ще получат интересно и изгодно предложение. 

Козирог

Представителите на този знак да се готвят за успехи на работното място. Особено тези, които са на държавна работа.

Първите две седмици ще трябва да преодолявате различни трудности, но това не е моментът да провесвате нос. Много неща ще се решат и без вашата намеса. 

Водолей

Има риск да попаднете на измамници, затова и не трябва да се доверявате на съмнителни сделки. В края на месеца се гответе за неочаквани гости.

Риби

Отличен период да оправите отношенията си с близките, включително и с партньора си. Ще успеете и да спестите прилична сума пари. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Борис

Борис 30.04.2022 19:05

Има ли хора, които вярват на общи приказки?

varga@abv.bg

[email protected] 04.05.2022 9:53

Няма ли ембарго и за отвратителните манипулации на т.н. руски астролози, повечето с чин от майор нагоре, м?