logo

Тамара Глоба: Тези зодии ще са галениците на Съдбата през август

Тамара Глоба: Тези зодии ще са галениците на Съдбата през август

Последният месец на лятото ще бъде изпълнен с неочаквани изненади и срещи за представителите на целия зодиакален кръг

Прогнозите на известни астролози винаги са се радвали на голяма популярност. Хороскопът за август на Тамара Глоба не прави изключение.

От него става ясно, че последният месец на лятото ще бъде изпълнен с неочаквани изненади и срещи за представителите на целия зодиакален кръг.

Астоложката съветва да планирате всички важните събития в благоприятните дни от месеца: 7, 8, 10, 11, 14, 17, 18, 19, 21, 24, 25, 28, 30 август.

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

По-добре е да откажете сериозни решения и медицински интервенции в неблагоприятните дни: 6, 9, 12, 13, 15, 16, 20, 22, 23, 26, 27, 29 август.

Овен

Глоба съветва Овните да не пилеят потенциала и силите си напразно през август, който не е много благоприятен.

По това време шансът за постигане на добри резултати е много малък. По-добре е да се съсредоточите върху онези цели, които със сигурност ще донесат практически ползи и резултати. Всичко второстепенно оставете настрана за по-късно.

Месецът ще бъде благоприятен за романтични запознанства, които могат да прераснат в сериозна връзка. Възможно е да се върнете при бивш партньор.

Телец

През август ще се мятате от една страна на друга. Ще ви бъде много трудно да преценявате важността на различните казуси. Променливото настроение също ще се отрази негативно. Заради нервността и неувереността ви могат да пострадат най-близките ви хора.

Павел Глоба: Животът на тези зодии се преобръща на 180 градуса през август

Тамара Глоба препоръчва да не се хвърляте от една крайност в друга и да подредите правилно приоритетите си. Най-добре е да прекарате месеца със семейството и да си починете пълноценно. Това ще ви позволи да постигнете по-големи резултати през есента, отколкото през скромния  на възможности август.

Близнаци

Финансовият хороскоп на Тамара Глоба казва, че август не е най-доброто време за харчене на всички пари, спечелени по-рано. Според астроложката в този момент е по-добре да избягвате безполезни и необмислени покупки и финансови инвестиции.

С най-неотложните дела е добре да се заемете през първата и втората декада на месеца. За усърдно работилите преди това представители на знака периодът ще бъде идеален за пълноценна почивка. Очакват се много нови преживявания и обещаващи романтични запознанства.

Рак

Астрологът съветва хората, родени под това съзвездие, да вървят смело към целите си. Първата декада е идеална за изпълнение на предварително набелязаните планове. По това време ще може да постигнете всичко, към което сте се стремили.

Не е нужно да пилеете цялата си енергия в решаване на един въпрос, важно е да разпределите равномерно силите си. В противен случай няма да успеете да завършите нищо. 

Трябва да се откажете от ненужните разходи и да намалите апетитите си. Самотните Раци ще срещнат потенциален партньор.

Лъв

Август ще бъде много благоприятен период. Жизнените сили и амбицията ви ще достигнат своя връх, което ще ви позволи да постигнете всичко, към което се стремите.

Голямо щастие за 3 зодии през август

Астроложката предупреждава за възможни конфликтни ситуации, които ще доведат до конфронтация. Лъвовете трябва да сдържат емоционалните си импулси и да устоят на желанието си да докажат, че са прави. 

По-добре е да работите през първата половина на месеца, а втората да прекарате в почивка. По време на ваканцията далеч от дома пред вас ще се отвори страхотен шанс да срещнете своята половинка.

Дева

Очертава се доста противоречив период. Шансовете за успех ще бъдат ниски, въпреки желанието ви да направят добри пари. Успешен проект ще успеят да започнете чак през последната декада на август.

Началото на месеца е най-добре да се използва за душевна почивка в обкръжението на любимите хора. Глоба препоръчва да обърнете внимание на здравето си. 

Везни

През август надеждите ви за повишение могат да рухнат. Ще се сблъскате с неразбиране и обезценяване на труда си. Въпреки това астроложката препоръчва да не се отчайвате, скоро този въпрос ще се разреши успешно.

Този месец не е най-доброто време за постигане на големи успехи и ще трябва да се задоволявате с малко. През първата половина на месеца може да работите активно, а втората е по-добре да посветите на заслужена почивка, нови запознанства и любими занимания.

Скорпион

Предприемчивите Скорпиони ще трябва да се откажат от обичайната си активност и напълно да се съсредоточат върху пълноценната почивка. Така или иначе, големи успехи през август няма да може да постигнете. Тамара Глоба съветва да възстановите силите си за продуктивната есен.

Тежки проблеми застигат 3 зодии до дни

За кариеристите август може да не е много лош, малките цели все още могат да бъдат постигнати. Новите запознанства, които няма да е трудно да направите, ще са ви от полза.

Месецът ще бъде благоприятен за изграждане на нови отношения.

Стрелец

За енергичните Стрелци август обещава да бъде доста обнадеждаващ. Представителите на знака ще бъдат изпълнени с енергия и жизненост. Това ще им позволи да се справят с много задачи.

В последния месец на лятото Стрелците ще продължат активно да търсят своя шанс и да работят здраво. Астрологът препоръчва да дадат най-доброто от себе си през първата половина на месеца, когато пред тях ще има много нови възможности. И да подходят към новите проекти с изключително внимание.

Козирог

Не трябва да очаквате нищо особено от последния летен месец. По-голямата част от август ще бъде проблемна за деловите Козирози. Но за представителите на творческите професии, свързани с услугите и развлеченията, това ще бъде обещаващ период за добра печалба. Някои дори ще имат късмета да се представят доста добре.

Като цяло август със своето празнично настроение и ниски шансове за успех не е особено благоприятен за повечето представители на знака. Възможности ще се открият едва през последните 10 дни на месеца.  

Водолей

Този период от време ще бъде много благоприятен за Водолеите. Те най-накрая ще успеят да създадат нещо ново за себе си. Това ще им позволи да повдигнат духа си и да се почувстват по-уверени по пътя към новите си цели.

2 зодии са в „черния списък“ на Вселената

За да избегнете неприятностите, астроложката съветва внимателно да претегляте решенията си. През втората половина на месеца обществената ви дейност ще се развива успешно. 

Риби

През август ще бъдете несигурни  и нервни. Ще се съмнявате в правилността на взетите решения. Необходимостта да държите всичко под контрол може да бъде потискаща и досадна.

По-добре е да не предприемате нищо за отстраняване на проблемите, които така или иначе ще намерят своето решение. Важно е да не губите репутацията си на работното място. Ако е възможно, по-добре си вземете отпуска и отидете на почивка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай