logo

Тези зодии се страхуват от старостта

Тези зодии се страхуват от старостта

Могат да превъртят при първите бръчки и бяла коса

Остаряването обикновено се свързва с мъдрост и много житейски опит. Понякога бръчките може да са признак за наистина пълноценен живот, изпълнен с много смях и радост.

Съдбовни промени и драми за 3 зодии през май

Има обаче хора, които не могат да погледнат по този начин на остаряването. Те искат да се чувстват вечно млади, обожават приключенията и експериментите.

Астрологията посочва кои са зодиите, които се страхуват от остаряването и биха направили всичко, за да спрат този процес, защото иначе буквално превъртат.

Най-силната и могъща зодия е…

Стрелец

Тези хора имат приключенски дух и са пристрастени към тръпката от непознатото. Те винаги са нащрек за силни емоции Стареенето е табу за тях. Най-големият им страх е, че юношеството ще свърши, а с него и възможността да се наслаждават на различни преживявания.

Това са хора, които ценят свободата и не търпят задължения. Старостта може да ги депресира.

Близнаци

Те са визионери и мечтатели. С течение на годините Близнаците не искат да приемат факта, че остаряват. Представителите на този знак искат да живеят без ограничения и отговорности, наслаждавайки се на всеки ден, без да гледат в бъдещето.

Техните необуздани страсти, голямата любов, в която се забъркват всеки път и многото мечти прогонват мислите за старост от главите им.

Водолей

Те са сред зодиите, които най-много се страхуват да остареят. Имат жажда за приключения, в главата си крият хиляди проекти, които с всеки изминал ден се множат. Най-силният им страх е съжалението, че не са направили всичко, което са искали. Така могат да спрат да живеят в настоящия момент, а да се хванат в капана на рационалния ум и тъжните мисли./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Искрена

Искрена 05.05.2022 20:17

Разните "АСТРО ГАДАТЕЛИ", защо не бъдат така добри да си публикуват цената още с предлагане на гадателските си услуги? Очевидно от печалбарски тарикатлък. Както и Вашият многоуважаем сайт. Твърде непочтено и уронващо доверието.

Петкова

Петкова 08.05.2022 15:49

Въобще не е вярно за Близнаците и Водолеите- те наистина са визионери и обичат новостите, но са мъдри и приемат старостта си като достойно изживян живот, казват смело годините си, не ги крият, а се гордеят с тях!