logo

51-годишната Холи Бери разкри една от малките си тайни за младежки вид! Няма да повярвате какво използва актрисата!  (СНИМКИ)

51-годишната Холи Бери разкри една от малките си тайни за младежки вид! Няма да повярвате какво използва актрисата! (СНИМКИ)

Актрисата Холи Бери не спира да изумяват почитателите си с прекрасна визия. И въпреки че съвсем скоро ще чукне 52 години, звездата изглежда сякаш е на 30. 

Бери е във върховна физическа форма. Тя не спира да поства на профила си в Инстаграм снимки от спортната зала, на които се вижда колко много усилия полага, за да поддържа тялото си. 

Наскоро холивудската дива разкри още една от тайните си, благодарение на която изглежда толкова млада. Оказва се, че 51-годишната звезда редовно пие костен бульон. 

Американката твърди, че той й позволява да изглежда значително по-млада. Тази рецепта за красота е много проста и достъпна. 

"Можете да отидете до месарницата и да си вземете малко кокали, които са приготвени за изхвърляне. Варете ги в продължение на 24 часа, а след това изпийте бульона. В тях има толкова много колаген...", споделя актрисата. 

Бери не разчита само на вълшебния ефект на бульона. Холивудската дива се поти редовно в залата. В интервю за  E! News личният й треньор Питър Лий Томас отбелязва, че актрисата има железен план за работа. Звездата тренира пет дни седмично и винаги изпълнява докрай набелязаното. 

"Никога не съм срещал човек, който да работи повече и да тренира толкова упорито. С всяка следваща тренировка тя става все по-бърза и силна", споделя Томас. /jenata.blitz.bg

Коментирай

mega

mega 17.07.2018 21:20

Вярно е, това е най-добрия колаген за стави и хрущяла. Абе не 24 часа, ама поне 4 часа се варят. Може и зеленчук да се добави. После може да с замрази бульона на порции.

Стамат хуя от Кюстендил

Стамат хуя от Кюстендил 18.07.2018 10:28

Искам да и видя путката .

Ники

Ники 18.07.2018 11:04

Това е същото Дето 2 ма руснаци пиели по 1 кило водка всеки с по една кисела краставичка , после пиели по 1 кило ракия пак с една кисела краставичка .. и накрая заключили .. че ги боли глава от киселата краставичка ...

edna

edna 18.07.2018 19:06

И аз съм на същата възраст и изглеждам още по-добре, без да правя никакви ненужни движения. Даже изкарвам полегнала с лаптопа почти цял ден ;) Въпрос на гени, а тренировките са вредни за сърцето!

egeragop@abv.bg

[email protected] 18.07.2018 22:41

Готви се за поредната роля и поредният хонорар.

Тъпотии

Тъпотии 19.07.2018 16:12

Все едно бодибилдърите дето се блъскат с протеини да остаряват по бавно. Първобитна логика: ядеш (коагулиран) колаген и образуваш повече колаген.

Dryga

Dryga 22.07.2018 16:23

Edna, я да те видим каква си убавица.А това за тренировките,че са вредни за сърцето е голям виц да знаеш...