logo

Медицинска сестра свали 76 кг., похапвайки чипс и пица СНИМКИ

Медицинска сестра свали 76 кг., похапвайки чипс и пица СНИМКИ

Програмата за отслабване позволила на Манди да включи в диетата любимите си храни, чиито калории се вписвали в границите

Медицинска сестра от английския град Тависток премина на балансирана диета, която й позволяваше да яде пица и чипс, и отслабна 76 килограма, пише "Дейли Мирър".

Още в детските си години Манди Коулс страдала от наднормено тегло. "Бях доста пухкаво дете", спомня си жената. Като тийнейджър положението с килограмите станало още по-зле и връстниците й не спирали да й се подиграват. 

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

"Намерих утеха в храната и излишните килограми започнаха да се трупат", добавя тя. 

Британката многократно опитвала да отслабне. Взимала специални хапчета, подложила се на хипнотерапия и строги диети. Резултатът обаче бил временен и съвсем скоро се връщала към предишната си форма.

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

След трудното раждане тя решила, че нещата трябва да се променят веднъж завинаги и се записала в група за отслабване.

Програмата позволила на Коулс да включи в диетата любимите си храни, чиито калории се вписвали в границите.

Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

"Наистина е много лесно да се спазва, тъй като това не е диета, а добре балансиран план за здравословно хранене, който насърчава дългосрочните вътрешни промени в начина на живот.

Най-хубавото в тази програма е, че нищо не е забранено. Ако искам да хапна сладолед, докато се разхождам със сина си, мога да не се ограничавам", обяснява тя. 

Благодарение на групата за поддръжка и на хранителния план, Манди намалила теглото си до 73 килограма. И всичко това за година и два месеца.

Коулс за малко не се сринала, когато мъжът й бил диагностициран с рак на бъбреците. Жената преминала през ада, гледайки как съпругът й се бори с коварната болест и се възстановява от операциите.

130-килограмовата Дженифър седна до леглото на дъщеря си, решена да се самоубие, но в съня си малката направи нещо, което я накара да... (СНИМКИ)

"Предишното ми аз щепе да се утеши с кутия шоколадови бонбони и бутилка вино. Но сега имах групата за подкрепа, която ми помогна да се възстановя. Те ми помогнаха и ме накараха да повярвам в себе си", споделя британката.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай