logo

Момиче разкри най-голямата грешка в грижите за лицето

Момиче разкри най-голямата грешка в грижите за лицето

По този начин, по думите й, допринасяте за размножаването на бактерии по кожата

Момиче разкри най-голямата грешка в грижата за кожата на лицето и ужаси интернет потребителите. Видеото й в TikTok бе забелязано и от журналистите от The Sun.

На разместените в мрежата кадри момичето с никнейм @cleanskinclub обяснява, че след като лицето се измие, то не трябва да се избърсва с хавлиена кърпа. 

Без излишен харч: Хитринките на Дженифър Лопес за супер кожа

Тя взима кърпите, които е използвала една седмица, и ги накисва в разтвор от дестилиран бял оцет, сода за хляб и вода, за да покаже как течността моментално стана кафява, а два часа по-късно - почти черна.

 

Why you shouldn’t dry your face with a bath towel… Like for Part 2! ##skincaretiktok ##skincareroutine ##skincare101 ##skincaretips

Sunny Day - Ted Fresco

 

В друго свое видео вместо кърпи, тя съветва вместо хавлия да се използват кърпички за еднократна употреба. По този начин, по думите й, се избягва размножаването на бактерии по кожата. 

Клипчето и бързо стана вирусно и събра хиляди гледания и лайкове. А последователите й не спират да й  благодарят за съветите.

За млада и сияйна кожа: Яжте тези храни и забравете за скъпата козметика

"Ужасена съм! Благодаря ти за това видео, никога повече няма да се избърша с кърпа", "Това е отвратително", "Никога не съм знаела за това и се бършех с кърпа", "Сега ще използвам само салфетки!", са само част от коментарите, които се появиха под него. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай