logo

Това е US технологията за стегнат бюст в максимално оголено деколте (СНИМКИ)

Това е US технологията за стегнат бюст в максимално оголено деколте (СНИМКИ)

Тази инструкция е актуална за всички дами, които се стягат за тържествено събитие и се гласят да съберат всички погледи на него, появявайки се в ефектна рокля с бездънно деколте, разкриващо щедро природните ѝ дарби.

Но има случаи, когато бюстът се оголва значително повече от желаното или пък не изглежда толкова стегнат. И тук на помощ идва изпробваната американска технология. Ето какво разказва една блогърка, която се е завърнала неотдавна отвъд Океана.

За красотата на арабките се носят легенди! Тайната им е много проста и се крие в...

Забелязах, че в САЩ много американки излизат с откровени деколтета и формите им изглеждат твърде апетитно - нищо не размятва или увисва. Оказа се, че няма нищо сложно в постигането на подобни резултатите - цялата хитра технология се състои в използването на обикновен скоч. 

Моя съседка разказа, че този трик го била споделила в мрежата Ким Кардашиян, която също използвала лепкава лента за да поддържа гърдите си в идеална форма при дълбоко деколте и без да се стеснява пуснала снимки как го прави. 

Направо не е за вярване защо азиатките не се бръснат, а най-милото си го пазят космато! (СНИМКИ)

След като със съседката ми изпробвахме всичко - от бояджийска лента до водопроводен скоч, стигнахме до извода, че най-добри резултати се постигат с текстилна лепенка. Тя трябва да се лепи на чисто тяло (никакви мазания с кремове или масла преди това!) - тогава бюстът ще бъде пищен и стегнат за вечерното дефиле и ще може да облечете каквато си поискате откровена рокля. 

Главното е да спазвате следните правила:

1. нарежете ленти с дължина около 20 см. За всяка гърда ще са ви нужни по три ленти, ако бюстът ви е среден размер. Скочът трябва да бъде широк. 

2.закрепете лепенката под гърдата, залепете я и полека изтегляйте нагоре, за да се получи ефекта на сутиена. Другият край се залепя зад рамото. 

3. облечете роклята и ако лепенката стърчи някъде отрежете излишното. 

Кои са плюсовете и минусите на този метод. Необходими, разбира се, са няколко тренировки. Но те не отнемат много време, а технологията е изключително евтина - един скоч ще ви стигне за десетки излизания.

Не забравяйте обаче, че лепенките не могат да издържат бурен купон, когато от танците ще се потите и те ще се отлепят на места. Този трик работи преди всичко при дефилето от колата до ресторанта преди същинския купон.

И последно: не използвайте лепенки за гърди в летните курорти и фитнеса. Горещината прави това невъзможно./jenata.blitz.bg

Коментирай

Ха ха

Ха ха 06.01.2019 13:47

Тук всички цицета са силиконови. Да ги видим какво ще правят като одъртеят.

Доктор

Доктор 07.01.2019 0:48

Като одъртеят, резултата от тази глупост на млади години води само до едно: РАК НА ГЪРДАТА.

Asesino

Asesino 07.01.2019 19:13

А каква технология използва дамичката Ивайло Крачунов, за да има вечено зейнал анус, готов да поеме миризливата тиквена дръжчица на другаря Бойко Борисов, бе, близалкаджии?

бабка пунка

бабка пунка 08.01.2019 9:52

изкуственячки...и на гьзо си да лепнат,та да го вдигнат нагоре.