logo

Майки си тръгнаха от родилното с чужди бебета, а когато узнаха истината...

Майки си тръгнаха от родилното с чужди бебета, а когато узнаха истината...

Въпреки факта, че момчетата не са израснали заедно, те се наричат братя

Момче, родено в заможно семейство, израсна в нищета и бедност заради шокираща грешка на персонала в родилното. На историята внимание обърнаха журналистите от Daily Mirror.

През февруари 1989 г. в болница в Йоханесбург се раждат две момчета: Робин и Гавин. Сестрите обаче объркали бебетата и ги дали на грешните майки.

Жените не разбрали веднага за подмяната и така Робин заживял в дома на самотната майка Санди Докинс, която едва свързвала двата края. А синът й Гавин израснал в семейството на доста по-заможната Мегз Клинтън Паркър в Питермарицбург. 

Гавин 

Истината за объркването лъснала няколко години по-късно, след като госпожа Паркър направила ДНК тест, за да установи кой е баща на сина й. Така станало ясно, че Гавин не е неин син.

Майка роди чуждо бебе, а след 4 месеца взе най-тежкото решение и... СНИМКИ

Жената веднага се свързала с болницата, за да разбере къде е детето й и коя е биологичната майка на момчето, което отглежда.  

Санди

След това двете майки се срещнали и взели шокиращото решение да не сменят децата си. Двете били свикнали с момчетата и не искали да се разделят с тях.

"Не трябва да оставяте дете, с което сте били толкова близки в продължение на две години", разсъждавали тогава те.

Щом видите децата на тази тъмнокожа красавица и синеокият й мъж ще онемеете СНИМКИ

Въпреки факта, че момчетата не са израснали заедно, те се наричат братя. Връзката им обаче се влошила в тийнейджърските години. Робин започнал да ревнува от Гавин, който живеел в изобилие и комфорт.

Робин

Гавин пък изобщо не проявявал съчувствие към брат си и се наслаждавал на щастливия си и комфортен живот.

Робин не крие, че винаги е искал биологичната му майка да се бори за него и да заживее с нея. Той казва, че още като малък му е било трудно да приеме ситуацията, майка му Мегз му липсвала "ужасно много" и всеки ден си е говорел с нея по телефона.

Майка разбра, че са сменили бебето ѝ в родилното, но това бе само началото на драмата и страданията ѝ СНИМКИ

Години по-късно госпожа Паркър осъзнала, че биологичният й син Робин й липсва и го поканила да поживее с нея и Гавин. Без да чака втора покана, младежът се преместил при нея и изоставил жената, която го е отгледала. 

"Тя съсипа живота на хората, не мога да кажа друго... Поне моя живот съсипа със сигурност",  казва съкрушената от мъка Санди. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Биби

Биби 28.01.2022 15:37

Трябваше да ги разменят, когато са разбрали кой къде е. Наистина обичаш детето,което си гледал, а и си мислел, че е твое, но поправете грешката все пак ще си вземете вашето си дете, а винаги после можеш да контактува с гледано то от вас дете. Категорично Неправилно са постъпили!