logo

Момиченце изчезна и шокира родителите си, не е за вярване къде я откриха

Момиченце изчезна и шокира родителите си, не е за вярване къде я откриха

Детето прекарало часове в неизвестност, а майка й и баща й се поболели от тревога

12-годишно момиченце успя да притесни сериозно майка си и баща си, след като изчезна. Девойката била открита на шокиращо място, а родителите й просто били слисани.

Млаката Чен Сиян е изчезнала, а родителите й моментално започнали да разпространяват нейни снимки из социалните мрежи с призиви всеки, който я е забелязал, да се свърже с тях.

Те позвънили на приятелите й, но никой от тях нямал ни най-малка представа къде може да е Чен и какво се е случило с нея.

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

12-годишното дете сякаш било потънало вдън земя.

След 13 часа в неизвестност малкото момиче било открито под леглото си. Чен се скрила, защото не искала да ходи на училище, понеже там я били тормозили.

Чен тръгнала на училище, но се върнала, отключила си и се скрила под леглото. Там тя прекарала 13 часа. След като родителите й обаче я открили, тя признала, че не иска да ходи на училище, защото връстниците й я тормозили.

Момиченцето разказало, че я мокрили с вода и дори пребивали, а никой не й се притичал на помощ.

Виждайки бебето й, лекари и акушерки започнаха да крещят: То има... СНИМКА

„Дъщеря ми е била тормозена в училище, но я е било страх да каже на учителите. Когато съобщих на  персонала за случващото се, те искаха да я пуснат отново като стръв, за да хванат побойниците. Отказахме“, казва майката на Чен.

Момичето е било удряно и мокрено с вода от тоалетните. Кога след време решило да отвърне на набезите, била набедена за подбудител на насилие. В момента в училището тече разследване на случилото се. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!