Падна сензационна тайна за Меган Маркъл и бъдещото й бебе!

Падна сензационна тайна за Меган Маркъл и бъдещото й бебе!

Преди няколко седмици стана известно, че Меган Маркъл е бременна, а сега пресата не спира да шуми около нея. Дворецът в Кенсингтън съобщи, че кралското бебе ще се роди през пролетта.

Междувременно медии се свързаха с лекари и разбиха една от най-големите тайни на херцогинята на Съсекс. Оказва се, че тя е преживяла огромна болка, за която към този момент мълчи.

Дни след оповестяването на бременността се оказа и че Маркъл страда от болест, характерна за някои родилки. При нея се крие опасност за смърт на бебето. От това е страдала и Кейт Мидълтън.

След оповестяването на радостната новина за Меган фотографите веднага започнаха да хващат наедрялото й коремче. Журналистите пък не спират да гадаят кога двойката ще има наследник.

Меган Маркъл се появи с полупрозрачна пола, откри палава гледка към бедрата, дупето и бельото си! (СНИМКИ)

Експертите предполагат, че херцогинята ще роди близнаци. Според някои от тях, Маркъл очаква близнаци. Освен това, по данни на Националната здравна служва на Великобритания, на 37 години е най-вероятно жена да роди близнаци. „С възрастта нивата на хормоните се увеличават, така че вероятността от многоплодна бременност се увеличава”, споделят от там.

Потребители на социалната мрежа са забелязали, че Меган често поставя ръце на стомаха си. Някои от тях мислят обаче, че това е актьорска игра, защото все още няма как да усеща движения на бебето.

Експерти гадаят и за пола на бебето. Според тях ясно си личи какво ще е детето на Меган и Хари заради пръстените, които херцогинята носи. На тях има 3 различни камъка.

Единият е смарагд, който е символ на август, когато Меган е родена, син сапфир – символ на септември (когато се е родил принц Хари), а третият е диамант – символ на април. Точно това е причината да се смяна, че бебето на двойката ще се появи на бял свят през пролетта.

 

Коментирай

Мая

Мая 09.11.2018 7:06

Да, с инвитро се раждат близнаци?

Тина

Тина 09.11.2018 7:23

И каква е тази сензационна тайна ? Големи майтапи пишат тия от Блиц

Gardena

Gardena 09.11.2018 8:31

А за мен е интересно как цвят на кожата ще има бебето.

Ани

Ани 09.11.2018 8:35

Оплодили са я ин витро. Затова ще са две. На тези години вече е трудно да забременееш нормално. Ама да са живи и здрави.

Пъстенът означава

Пъстенът означава 09.11.2018 11:24

бяло +черно = капучино

мив

мив 09.11.2018 11:47

ще има големи уши и опашка

мис пиги

мис пиги 02.12.2018 10:47

и що си го причини всичко това тая гърла