Появи се тайното завещание на Даяна към съпругите на Уилям и Хари

Появи се тайното завещание на Даяна към съпругите на Уилям и Хари

Приятел на лейди Ди изкара наяве неочаквани разкрития за покойната съпруга на принц Чарлз

Няма човек, който е познавал принцеса Даяна, и който може да отрече, че тя имаше страхотна връзка с децата си Уилям и Хари. Докато тъгата й бе видима в компанията на съпруга й принц Чарлз и други членове на кралското семейство, то усмивката й не слизаше от лицето, когато синовете й бяха край нея. 

Кейт Мидълтън прикова вниманието на всички, потъпка две кралски забрани СНИМКИ

Според една от теориите на конспирациите, Даяна е искала да вземе със себе си Хари и Уилям след развода с принц Чарлз и именно затова е била убита от кралското семейство. 

Разбира се, няма категорични доказателства за тези твърдения/ Едно обаче е факт - Даяна умира трагично в тунел в Париж на 36 години, преследвана от папараци. 

Според официалните документи на полицията, причината за катастрофата е висока скорост, развита от шофьора в опит да избегнат папараците. В този момент в колата е бил и Доди Ал Файед, за когото се смятало, че ще бъде новият съпруг на принцесата и дори се говореше, че принцесата е бременна с негово дете.

Преди трагичната си преждевременна смърт в Париж, принцесата сякаш е имала предчувствие, че ще умре млада и може би никога няма да успее да срещне бъдещите съпруги на синовете си. Това казва приятел на покойната принцеса на Уелс, който иска да запази анонимността си.

Той казва, че на Даяна тази идея ѝ дошла, след като е записала касети за революционната си биография „Даяна: Нейната истинска история“, написана от Андрю Мортън и публикувана през 1992 година.

На Кейт Мидълтън и Елизабет II им е забранено да ядат тези 5 храни

Въпреки че историята ѝ вече е била факт, по това време не се е знаело, че принцесата има пряко участие в нейното написване. Тя обаче продължава да говори на малкия си касетофон до смъртта си през 1997 година. На касетите Даяна предлага майчински съвети и разкрива надеждите си за бъдещето на Уилям, Хари и на съответните им семейства.

„Колкото и невероятно да изглежда, Даяна знаеше, че ще умре млада. Тя ми каза, че е направила касети за деня, в който няма да бъде наоколо, за да напътства своите момчета“, казва приятелят.

Даяна е поискала касетите да бъдат дадени в ключови моменти от бъдещето на синовете ѝ.Според приятеля й, по този начин принцесата е искала да продължи да бъде част от живота им, въпреки смъртта си. Дори се пошегувала, че ще бъде като досадна майка от гроба, но идеята ѝ да дава съвети и напътствия ѝ харесвала страшно много.

Източникът споделя, че е научил за касетите по време на чай в дома на Даяна в двореца Кенсингтън. Тогава тя току-що приключила със създаването на запис, който е пуснала на госта си, след което е показала и други части от колекцията.


Един от тях е бил за бъдещата съпруга на принц Уилям. Тогава той е едва на 13 или 14 години, когато все още е търсел любовта. „Даяна беше очарована от идеята, че той ще се ожени и един ден ще има свои деца. Тя беше сигурна, че той ще бъде прекрасен съпруг и топъл и грижовен баща, повече отколкото собствения му, който беше доста студен и далечен“, казва приятелят на Даяна.

„Беше толкова трогателно. Все още помня части от речта. Заговорихме се за типа момиче, за което Уилям ще се ожени. Даяна мислеше, че булката ще бъде красива, умна и независима“, казва източникът. Явно принцесата е била права, тъй като Кейт Мидълтън събира в себе си всички тези качества.


Касетата е съдържала спомени от детството и мечтите на Даяна. Изглеждало е така, сякаш тя говори директно на Кейт, когато казва „Приготви се за еднопосочен разговор. Очевидно не сме се срещали, макар че много ми се искаше. Знам, че щях да те харесам и да бъдем приятелки. Трябва да си наистина специална. Ако не беше, нямаше да бъдеш съпругата на моя Уилям“.

Тя е дала брачни съвети, по-специално относно брака, когато Кейт стане кралица. Според Даяна, връзката между херцозите може да оцелее на напрежението и натиска, само ако в него има търпение, компромиси, разбиране, доверие, лоялност и любов. „Но трябва и двамата да работите върху това. Ежедневно“, категорична била принцесата. Тя насърчила Уилям и бъдещата му съпруга да се учат от нейните грешки и да изградят връзка, за която си заслужава да се борят.


Даяна споделила, че най-съкровената ѝ мечта е синът ѝ и неговата любима да имат живот, изпълнен с любов и радост, да отгледат щастливи и здрави деца.

„Семейството е най-важното нещо в живота. Ценете децата си. Те носят сърцето ми. Нека знаят, че ги обичам и винаги ще бдя над тях“. Принцесата сложила край на касетата с целувка и казала на Уилям, че винаги ще го обича.

Въпреки че източникът не е сигурен колко точно записа е направила Даяна или къде се намират те, той е сигурен, че Кейт е чула точно тази касета.

„Подозирам, че тя е чула и другите, тъй като често говори за специалната си връзка с Даяна. Майката на Уилям остава постоянен източник на вдъхновение в живота и на двете семейства“, категоричен е приятелят на принцесата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай