logo

Проучване: Вижте на колко години ще заприличате на майка си

Проучване: Вижте на колко години ще заприличате на майка си

Mного жени вероятно се ужасяват при мисълта, че могат да заприличат на майките си. Някои дори са се надявали, че това никога няма да им се случи. Ново британско проучване обаче разкрива, че трансформацията е неизбежна и настъпва на 33 години.

Над половината от участничките в допитването (52 процента) споделят, че след като са прехвърлили 30-те, са спрели да се бунтуват срещу майките си и вместо това са започнали да ги имитират. Повечето от тях посочват, че възрастта, на която са станали копия на жените, които са ги родили, е 33 години, пише в. "Дейли стар".

Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

36% от анкетираните дами казват, че са забелязали сходствата с майките си, когато самите те са сдобили с първото си дете.

Признак, че са започнали да се превръщат в родителките си за 16% от участничките в допитването е харесването на едни и същи телевизионни програми и сапунени сериали.

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

11% от жените не крият, че се ужасяват, чувайки се да повтарят като папагали поговорките, които навремето са слушали от майките си.

Картинката при мъжете е сходна. Представителите на силния пол заприличват на бащите си на 34-годишна възраст. Подобно на жените, при повечето представители на силния пол трансформацията настъпва, когато станат родители.

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

Допитването е направено от д-р Джулиан де Силва от клиника за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон, сред 2000 жени и мъже./ jenata.blitz.bg

Коментирай

milena

milena 19.03.2019 13:52

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe

Въпрос

Въпрос 23.03.2019 8:35

А ако самите деца не станат родители нито на 33 г. нито на 34 г. и въобще на станат майки и бащи, ще заприличат ли на своите родители и кога? Нали се има предвид поведенческата, а не - външната прилика?