Шок: Парис Хилтън лъсна напълняла и без дрехи СНИМКИ 18+

Шок: Парис Хилтън лъсна напълняла и без дрехи СНИМКИ 18+

Блондинката се появи само в леопардов бански и шапка на парти

Парис Хилтън явно все още напълно не може да приеме новия си статус. През последните няколко години в живота на блондинката настъпиха драматични промени. 

През 2021 година Парис се омъжи за стария си приятел инвеститорът Картър Реум. 

57-г. Салма Хайек изуми с полугола СНИМКА

Двойката мечтаеше за наследници и още през първите години на брака си, двойката вече е с две деца. Сега Парис е освен съпруга, и млада майка. 

Тя все още се забавлява обаче така, както го правеше през 2000 г. Все пак любовта й към оскъдните тоалети и партитата си остава в кръвта й.

Хилтън имаше много любовни романси и често пъти половинките й са й предлагали брак. Въпреки че понякога тя казваше заветното "да", така и не стигна до венчилото с никой от тях. Феновете бяха категорични, че явно семейният живот просто не е за Парис. 

Въпреки това блондинката не спираше да мечтае за пълно щастие и изненада всички, след като следващата й връзка завърши със сватба, семейство и деца. 

На тържеството Хилтън бе с ослепителна бяла рокля и въпреки че беше трудно на всеки да си я представи като майка и домакиня, то ето, че дойде и този ден. 

Децата обаче дойдоха още през първата година. Едното се казва Финикс Барън, а другото е кръстено на столицата на Великобритания - Лондон. 

Майчинството обаче досега доста малко е променило Парис. Тя все още препуска от парти на парти. Именно заради това никой не се съмняваше, че тя ще блесне и на Coachella. Хилтън обаче не просто дойде там. Тя бе една от най-разсъблечените гостенки. 

Блондинката бе заложила на леопардов бански, каубойска шапка и ботуши. Хилтън имаше кожен колан около кръста си. 
 

Трудно е да се повярва, че тази блондинка вече е на 43 години има две деца. Парис, разбира се признава, че наследниците й са се появили на бял свят със сурогатна майка. Може би именно това е запазило фигурата на красавицата. Блондинката сякаш не е запозната и с основните спътници на майчинството - липсата на сън и тревожност. 
 

Въпреки това семейният живот се е отразил на Парис и вместо щека, в момента може да видите, че тя е жена, която има форми. Повечето килограми обаче са я направили още по-красива, не мислите ли? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!