logo

Дръзка и скандална: Сестрата на Елизабет II е била истинска модна богиня (СНИМКИ)

Дръзка и скандална: Сестрата на Елизабет II е била истинска модна богиня (СНИМКИ)

Въпреки, че е по-малка, никога не е позволила да изчезне в сянката на кралицата

Принцеса Маргарет е била истинки трън в очите на всички, когато е била млада. Тя е дръзка, буйна и неведнъж е предизвиквала жестоки скандали със свободолюбивия си дух.

Най-популярният е когато по време на коронацията на Елизабет II в Уестминското абатство през 1953 година , по време на живо включване, тя съвсем неволно взима влакно от ревера на Питър Таунсен - герой от войната, дълги години служил на кралското семейство. Този твърде интимен жест предизвиква бурни дебати в двореца. 

Шарън Стоун издаде кошмарна тайна и се сравни с мъртвата Лейди Ди (СНИМКИ)

Принцеса Маргарет винаги е успявала да прикове погледите към себе си, не само с дръзките си действия. Стилът й е просто зашеметяващ и често се шушука, че принцеса Даяна е именно неин верен последовател в тази насока. 

Разкритие! Свидетели на катастрофата, погубила Даяна, видели нещо странно пред колата й

Стилните й облекла през годините са запомнени и редица светила в модната индустрия признават дамата за една от най-ярките модни икони на миналия век. Винаги в крак с тенденциите и все по-дръзка с годините, Маргарет успява да пречупи много стереотипи в кралския дворец. 

Шокиращо разкритие: Принцеса Даяна обичала повече Хари, защото Уилям бил и ще е… (СНИМКИ)

Нейният начин на обличане се различава доста от този на Кралицата. Тя не винаги залага на ярки цветове, даже напротив. Предпочита нежни нюанси, с които да подчертае женствеността си. 

Още от ранна детска възраст си личи привързаността на принцеса Маргарет към модата.

Тя никога не е спирала да впечатлява с чар и зашеметяваща визия.

 

Принцеса Маргарет е била много красива млада жена, която определено е знаела как да се възползва от чертите, които притежава.  Тя продължава да прави това и след като минава 50-те си години и доказва, че класата й е вечна./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай