logo

Нова тенденция в гримирането подлуди света: Влогърки се превърнаха в истински кукли! (СНИМКИ)

Нова тенденция в гримирането подлуди света: Влогърки се превърнаха в истински кукли! (СНИМКИ)

Гримът е неизменна част от ежедневието на повечето жени. Много дами следят изкъсо тенденциите и са последователни в следването им, за да изглеждат винаги добре и в крак с модата. 

Преди известно време, от jenata.blitz.bg., ви разкрихме няколко хитринки и трикове за червилото, които всяка дама трябва да знае. Също така ви показахме кои продукти крадат от красотата ни и предизвикват бръчки, тъмни кръгове под очите и още куп неприятности, свързани с кожата.

 

Световната козметична индустрия набира скорост всяка година. Напоследък много нашумя нова тенденция в гримирането и нов бюти тренд покори света. Той е вдъхновен от куклите Bratz, които станаха изключително популярни, въпреки странните си пропорции, нетипични за обикновена кукла.  

Началото на тази леко странна тенденция е дадено от влогъри, които показват как можем да се гримираме като странните кукли.

Новата мода тръгва от видеа в Instagram, като много известни влогъри в YouTube също се включиха също в любопитното предизвикателство. 

Две от най-характерните черти на Bratz куклите, на които наблягат гримьорите, са огромните очи, подчертани с очна линия и много сенки, както и сочните устни.

За тях е присъщо и да имат и екстравагантни прически в различни цветове и дължини.

За някои този грим изглежда естествен, но други го намират дори за малко смущаващ./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 27.04.2019 11:29

Отвратително изглеждат! За какво се популяризират всякакви извратени скучаещи фукли, които няма с какво да се заемат и пълнят мрежата с такива грозотии? А някои млади момичета им подражават, отгоре на всичката си друга глупост ... ((((((((

lui

lui 27.04.2019 18:00

Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми ! Научи повече и купи оттук :http://bit.ly/2DDbBNt

Вашето виме

Вашето виме 27.05.2019 2:05

Времената на крайцера Аврора отдавна минаха.