logo

Тези модели са смятани за грозни, но са ултра успешни и трупат тлъсти пачки СНИМКИ

Тези модели са смятани за грозни, но са ултра успешни и трупат тлъсти пачки СНИМКИ

Време е за промяна и тя обикновено започва с хората. Въпреки прибързаността, суматохата и множеството проблеми обществото разбира и приема хората с нестандартно мислене и външен вид.

Това е наистина важно, защото такива хора трябва преди всичко да почувстват подкрепата на околните! Добре е, че уникалните модели от днешния списък са пример, че нищо не е невъзможно!

Брюнет Мофи

Успехът на момичето беше толкова непредсказуем, че няма как да се обясни този феномен. Младата кривогледа дама прави успешна фотосесия с хаштаг Storm Models и започва да бъде желана от редица модни списания.

„По едно време почти се съгласих да се подложа на очна операция. Бях спряна от вътрешното си аз, която отчете това като вид предателство“, казва моделката.

„Изключително много се радвам, че послушах егото си и както виждате, това не ме спря да изграждам успешна кариера. Сега съм на същото ниво като Кейт Мос и Кара Делевинг, и това е яко", допълни тя. 

Хари Неф

"Типичен американски модел", казвате вие. От красивата кафява коса, хубавото лице и стройната фигура е трудно да си представим, че Хари всъщност е... момче.

Кои дрехи в гардероба издават селянията

Младият мъж направи първите си успешни стъпки като модел, след като премина курс на хормонална терапия. И тогава, сякаш магически,  Хари заблестя по модните подиуми, получи оферта от IMG Models и попадна в списъка на 100-те най-влиятелни хора в модната индустрия.

Дайна Кристисън

„Животът е интересно нещо. Търсейки баланса на смъртта, в мен се появи сила и истинският борец се събуди! Професионално се заех с модния бизнес, за да докажа, че ужасната диагноза не е присъда“, споделя момичето. 

Не е за вярване каква красавица е жената на султан Сюлейман от „Великолепният век“ СНИМКИ

Дайна е имала рак в четвърти стадии, но нито болезнената химиотерапия, нито двете операции и оплешивялата й глава не са успели да повлияят при подписването на договора й с голям моден бранд. Напротив, тя смята, че нейната мисия е да подкрепи всички болни и да покаже, че всеки може да постигне целите си, въпреки всичко! 

Лили МакМенам

„За стотен път се убеждавам, че класическите канони за красота са потънали в забвение. Време е за нестандартен подход към всичко. Да, в училището ме сравняваха със заек и много учители открито се смееха,  когато чуха за намеренията ми да станат модел. Но с времето всичко се нареди. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Дончо

Дончо 24.07.2020 18:25

Моделите са прекрасни и всъщност са много красиви, но животът който имат е възможен само в Щатите. Тука е ужасно! Пълно с предразсъдъци...