logo

Това е най-модерната форма на веждите през 2022 г. 

Това е най-модерната форма на веждите през 2022 г. 

Ако искате да сте в крак с модата, ще ви разкрием какво трябва да сторите

След като супер моделът Кара Делевин дебютира на модния подиум през 2011 година, всички изведнъж започнаха да искат да си направят дебели и гъсти вежди, а тънките внезапно останаха в миналото. 

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Много от вас със сигурност си спомнят пък тенденцията от преди години именно за тънки вежди и как всяка една от нас старателно се скубеше и оформяше.

А помните ли тънките вежди на Риана, които й бяха направени от известния гримьор Исамая Френч през 2018 година?Е след толкова много смени на тенденциите през последните години, сега ще ви разкрием какво ни очаква през 2022 година. 

Провокативен разкош: Роклите, с които звездите зашеметиха целия свят СНИМКИ


Тесните вежди наистина бавно се завръщат. Това говори и примерът на звездата от Euphoria Барби Ферейра, чиито вежди са вдъхновени от 1920 г.

 


В края на февруари 2022 година излезе и сериалът "Пам и Томи", посветен на любовната история на барабаниста на рок групата Motley Crue Томи Лий и актрисата Памела Андерсън. Емблематичната визия на Памела с изрусена коса и тесни вежди в стил 90-те ще бъде пореден начин да се наложи именно тази модна тенденция.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

зоран гъркъ

зоран гъркъ 05.03.2022 17:05

то мъжете по-хубви вече, ужас