logo

Хит: Задължително трябва да имате тези обувки през лятото

Хит: Задължително трябва да имате тези обувки през лятото

Ако искате да сте модерни, в крак с тенденциите и хората да не ви гледат с лошо око, то определено следващите редове са за вас

Лятото е времето, в което можете да носите най-ярките обувки. Екатерина Савицкая, стилист-имиджмейкър, споделя какви модели са подходящи за всеки ден и какво да носите на пътуване до природата или лятна вила.

Вечно модерни: 5 аксесоара, за които си струва да платите малко повече, но няма да съжалявате

Ако искате да сте модерни, в крак с тенденциите и хората да не ви гледат с лошо око, то определено следващите редове са за вас. 

Ще разберете кои са хит моделите обувки за летния сезон на 2023 година. Все пак всички са наясно каква слабост са обувките именно на по-нежната част от света.

6 вещи от гардероба, които трябва да сменяте всеки сезон СНИМКИ

„Удобните сандали са подходящи за всеки ден. Сега в тенденцията са обувките с тракторна подметка, грубите сандали (те изглеждат авангардно, но придават мода на почти всеки външен вид), мулетата (обувки със затворена пелерина, но с отворена пета). Това са върховете на продажбите“, споделя експертът.

От авангардните тенденции шистите също се популяризират активно. Ако едно момиче не се страхува от експерименти, тогава трябва да обърне внимание на такъв модел - в магазините има много красиви опции, добави Савицкая.

„Ако сте за модни класики, тогава всякакви ярки сандали ще изглеждат добре. Черната версия е стандартна. Но тъй като е лято, съветвам ви да експериментирате с цвят - лайм, розово, оранжево. Мнозина се страхуват от ярки обувки, но напразно. В крайна сметка можете да го компенсирате с неутрален топ “, посъветва още стилистът.

„Удобните маратонки са подходящи за природа и летни вили. Но на такова пътуване можете да носите същите сандали, само модел, близък до спорта“ /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кокона

Кокона 11.06.2023 13:46

Защо критерий за мода да е въпросната соц дизайнерската важи чехли хермес обувки стилето и балетни пантовки сандали тип танк и който носи маратонки! Това е без да съм моден експерт

Обувките_еее

Обувките_еее 15.06.2023 12:44

В различните държави има различни стандарти за размер на обувки най лесно се ориентирам и преобразувам от тук кой размер да избера за US or EURO https://www.conversionofunits.com/shoe-size-conversion.html