Зърна, плът и шок: Това е „голата“ рокля на Кан 2024, носи я…

Зърна, плът и шок: Това е „голата“ рокля на Кан 2024, носи я…

Красивата моделка за пореден път направи истински фурор

Моделът и актриса Бела Хадид предизвика голям фурор, когато се появи на премиерата на „Чиракът” в Кан в рокля на Saint Laurent. Дръзкият й образ не остави равнодушни нито папараците, нито феновете на модата.

Ева Лонгория шокира с полугола СНИМКА 18+, гърдите й ще се пръснат

Бела Хадид, известна с безупречния си стил, изтънчена фигура и чар, за пореден път демонстрира своята увереност и привлекателност, предизвиквайки възхищението и насладата на мнозина. Тази рокля подчертаваше сексуалността й, докато Хадид не изглеждаше вулгарно, което много рядко се постига от знаменитости.

Бела отдавна е фен на подчертаването на красотата си с по-разголени визии. Все пак толкова смело едва ли някога сме я виждали на червения килим.

47-г. Ева Лонгория нажежи страстите до червено в гола рокля СНИМКИ 18+

Тя провокира вълна от постове в социалните мрежи. Много хора я подкрепиха и й се възхитиха.

Появата на Бела Хадид в Кан за пореден път потвърди статуса й на една от най-ярките и модерни звезди на нашето време. Трябва да се отбележи, че Хадид, като един от най-известните супермодели на нашия век, се грижи за фигурата си и изглежда страхотно във всяка обстановка.

Образите й винаги предизвикват интерес и възхищение сред публиката, а преди закриването на фестивала сме сигурни, че тя ще зарадва феновете си с неочаквани образи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!