Бъдете нащрек през тези 5 дни от март, задава се нещо ужасно

Бъдете нащрек през тези 5 дни от март, задава се нещо ужасно

Ако успеете да съхраните вярата си в доброто и се настроите за положителни неща, много от проблемите ще ви заобиколят дори и в най-опасния период

Март обещава да бъде месец на смесени емоции и неочаквани събития, казват астролозите.

И въпреки факта, че повечето от дните му ще бъдат опасни, отколкото благоприятни, само един от тях ще има дълготрайни последици.

В тези дни астролозите силно препоръчват използването на защитни амулети. Ако успеете да съхраните вярата си в доброто и се настроите за положителни неща, много от проблемите ще ви заобиколят дори и в най-опасния период.

Ето през кои дни от месеца трябва да сте особено внимателни, за да не си навлечете проблеми: 

8 март – Меркурий в съвпад с Нептун

Първият опасен ден през месец март ще стане такъв заради негативния аспект на Меркурий и Нептун. Това ще бъде изключително неблагоприятно време с голям брой случайни проблеми, които могат да се появят по пътя ви без особени причини или предпоставки.

Съдбата ще възнагради щедро 3 зодии през март

Бъдете внимателни, когато пътувате на 8-и и не говорете излишни неща, не давайте празни обещания на никого и не клюкарствайте. 

17 март - съвпад на Слънцето и Нептун

17 ще бъде много критичен ден, тъй като Слънцето и Нептун ще влязат в много опасен аспект помежду си. Този ден може да се нарече период на кармични наказания.

Мнозина ще си върнат негативността, която са изпратили на други хора в миналото. Лошите думи, постъпки и всичко, за което съжалявате, ще ви застигне в този ден. 

21 март – Венера в съвпад със Сатурн

Венера и Сатурн ще ви лишат от добро здраве и оптимизъм.

В Годината на Дракона: Реки от пари и щастие за 3 зодии

Този ден може да стане много тъжен и негативен заради лоши спомени. Пазете се от подобни мисли и не се оплаквайте от съдбата си. 

22 март — Марс преминава в знака Риби

На 22 март Марс ще премине в един от най-омразните си знаци – Риби. Елементът на Марс е Огън, а на Рибите - Вода, което прави този дует изключително дисхармоничен.

На 22-ри и въобще в края на месеца ви очакват проблеми с мотивацията и необоснована грубост от околните. 

25 март - полусенково лунно затъмнение

Полусенковото затъмнение във Везни е много опасен ден. Повечето проблеми ще дойдат внезапно. Много неприятности ще се случват незабележимо.

През този ден се пазете се от негативни хора и бъдете нащрек. Пазете се от измами и клюки. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай