logo

Ботушите ми бяха тесни, но направих това и се преродих ВИДЕО

Ботушите ми бяха тесни, но направих това и се преродих ВИДЕО

Световноизвестната британска марка за обувки Fairfax & Favor сподели чуден трик

Времето навън вече застудява, а с това дрехите и обувките стават все по-дебели. Настъпва и времето на ботушите, но много жени изпитват голям проблем, свързан с тях. Причината – понякога краката ни (по-специално прасците) не влизат в ботуша.

Именно тук на помощ се притече световно известната британска марка за обувки Fairfax & Favor. От там разкриха лесен начин за лесно обуване на ботушите. Съответният видеоклип се появи в акаунта на марката в Tik Tok.

И така – първоначално публикуваните кадри показват момиче, което не може да обуе ботуши с равна подметка и тесен крачол/чорап.

„Не можеш да си пъхнеш крака вътре? Опитайте с плик за замразяване“, гласи надписът. 

Тогава героинята на видеото се възползва от предложения трик. И така, тя постави крака в найлонова торбичка, която най-често използваме за замразяването на разни неща. След като натиква стъпалото си в плика тя обува безпроблемно ботуша.

 

Жените с наднормено тегло да забравят за тези 5 чифта зимни обувки СНИМКИ

Онлайн потребителите обаче останаха бяха доста скептични към предложението на британска марка за обувки Fairfax & Favor.

„Трябва ли да се разхождам с найлонова торбичка на крака си?“; „Бих се изпотила и бих се подхлъзнала за по-малко от пет минути“; „Ще шумолея и ще се потя в нея цял ден?“ – това са само малка част от негативните коментари във връзка с трика.

На свой ред представители на компанията отбелязаха, че е необходимо да използвате т. нар. „чанта за фризер“ само веднъж, след което ботушите ще се разтегнат сами.

Какво мислите за този трик – полезен ли е или е пълна глупост? Споделете в коментарите! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

@fairfaxandfavor The Freezer Bag Trick!️ #fairfaxandfavor #fyp #tipsandtricks #hack #countrybrand #kneehighboots #tricks #itwillfit #regina ♬ IN MY HEAD - Shanna Hustle

Коментирай