logo

Мъжете от тези 4 зодии са истински красавци, неустоими са

Мъжете от тези 4 зодии са истински красавци, неустоими са

Всяка жена може да се чувства късметлийка, ако си е хванала представител на някои от тези знаци

Много хора смятат, че външният вид на един мъж не е основното нещо, което може да хареса една жена у него. Въпреки това определено добрата визия е предимство, без значение от пола.

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света

Няма спор, че много по-често по-красивият печели. Кои обаче са най-красивите мъже според зодията им? На този въпрос отговарят астролози.

Обърнете внимание на резултатите от тяхното проучване. Може да разпознаете именно вашият мъж сред изброените четири зодии.

Дяволите в сърцето на тези зодии си мълчат, те са истински добродушковци

Телец

Грозни мъже, родени под това съзвездие, просто няма. Тези хора са покровителствани от Луната и Венера, а последната се смята за въплъщение на красотата. Те са изключително привлекателни и няма начин да останат незабелязани.

Обикновено имат големи очи и мигли, както и стройно тяло. Не е изненадващо, че Телецът привлича жените като магнит.

Повечето Телци обичат спорта и са в добра физическа форма. Косата им обикновено е златисто кафява или кестенява, а очите им кафеви, сини или сиви.

Телците обикновено нямат проблеми с излишните килограми, дори в напреднала възраст. Те имат естествен чар и са много практични. Умеят да накарат половинката си да се чувства защитена. Най-привлекателните Телци са родени в периода 1-10 май.

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Близнаци

Природата е била доста щедра към представителите на този знак. Близнаците освен това успеят майсторски да прикрият недостатъците си и ненатрапчиво да подчертават предимствата на външния си вид.

Те са високи, с шик прическа и чувствени устни. Тялото им не е слабо, но определено не е и едо. С възрастта Близнаците не губят привлекателността си. Фигурата им остава привлекателна, а посивялата коса им дава особен чар.

Мъжете от този знак смело експериментират с външния си вид и често може да променят прическата си или стила си на обличане. Те общуват с всички с лекота, имат чудесно чувство за хумор, което пленява и млади и по-възрастни дами.

Трите зодии, които винаги ще ти пазят гърба!

Стрелец

Смята се, че под този знак се раждат най-привлекателните мъже. Те имат правилни черти на лицето и красива фигура. Мъжете от тази зодия са под патронажа на Юпитер, тъй че външната им привлекателност моментално хваща окото – големи очи, висок ръст, модерна прическа и гъсти вежди.

Косата им като по правило е тъмна – шоколадова или черна. Стрелците са някак срамежливи, но това не им пречи да подлудят всяка жена. Те обичат да спортуват и да поддържат добра физическа форма дори в зряла възраст.

Обичат да изглежда безупречно.

Стрелците не са скучни. Те са умни, смели, щедри, искрени и отворени за нови знания. Обожават да пътуват. Умеят да създадат перфектно впечатление у околните.

Според астролози най-привлекателните стрелци са родени между 23 ноември и 2 декември.

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Риби

Мъжете родени под знака Риби, не са лишени от вниманието на противоположния пол. Те се грижат внимателно за външния си вид, винаги са добре облечени и ухаят чудесно.

Рибите знаят как да очароват една жена. Мъжете от този знак са популярни още от детските си години. Те ясно осъзнават чара си и го използват най-безсрамно.

Лицето им може да е далеч от класическата красота, но движенията, маниерите и жестовете им карат всяка жена трудно да свали очи от тях.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Телец

Телец 08.05.2020 10:23

Разбира се,че това е така!И съм много доволен,че попадам в тази класация!

Пак Телец

Пак Телец 08.05.2020 10:26

Е,това се вика сайт,това си е най-добрата осведомителна агенция-много обич хвалбите.Ами нормално-всеки обича да го хвалят!

така е

така е 08.05.2020 10:36

Това е най-великия сайт!Един момент,че имам нещо за местене!

SPERMOLEY

SPERMOLEY 09.05.2020 16:20

A SEGA NAPISHETE I KOYA ZODIYA EBE NAY DOBRE!!! XA XA

Пак Телец

Пак Телец 10.05.2020 5:23

Абсолютно правилно. Всички мои бивши и сегашни така мислят

Лъвица

Лъвица 12.05.2020 12:25

Статията е шега. Познавам много мъже зодия Телец, които са ниски, невзрачни и грозновати. И за другите зодии има несъответствия.