Не позволявайте на дъщеря си да носи дрехите ви, ще съжалявате жестоко!

На пръв поглед изглежда, че в това няма нищо лошо, но езотериците са на съвсем друго мнение

https://jenata.blitz.bg/relaks/ne-pozvolyavaite-na-dshherya-si-da-nosi-drexite-vi-shhe-szalyavate-zestoko Jenata.blitz.bg
Не позволявайте на дъщеря си да носи дрехите ви, ще съжалявате жестоко!

Малките момиченца обичат да пробват дрехите и обувките на майките си и в това няма нищо случайно. Така чувстват по-добре аромата на жената, която ги е родила, правят си костюм на принцеса или ги обличат от любопитство. 

От това спасение няма и е по-добре да се случва под зоркия поглед на майката, защото в дълга пола или рокля е много лесно детето да се оплете, да падне и да си разбие коленете или главата. 

Когато обаче момиченцето е вече тийнейджър или възрастен човек, е най-добре да се откаже от детските си навици!  

На пръв поглед изглежда, че няма нищо лошо в това да пробвате нещо от гардероба на майка си. Езотериците обаче смятат, че това не е съвсем вярно. Не забравяйте, че всяко нещо съхранява енергията на собственика си и точно тук е проблемът!

Тези неща в дома ви изпиват енергията ви и пречат да живеете щастливо

Работата е там, че когато една дъщеря облече нещо от гардероба на на майка си, тя прехвърля енергията й в живота си.

За съжаление, никой не може да предвиди как точно ще й се отрази това, тъй като може да доведе както до положителни, така и до отрицателни промени.

Колкото и да обичате майка си, тя може да има свои проблеми, страхове или болести, с които се "натоварвате", обличайки дрехите й. Никой няма нужда от допълнителна болка или притеснения, така че е по-добре да носите само своите дрехи. 

На второ място, заедно с проблемите, можете да "премерите" и съдбата й. Помислете се добре дали искате да повторите пътя на майка си? В крайна сметка, заедно с дрехите, вие взимат не само нейната енергия, но и всичко лошо, което може да са й пожелали. 

Ето как правилно да почистите дома си и да засилите енергията

А някои езотерици дори твърдят, че не само съдбата, но и чертите на характера могат да се "прехвърлят" заедно с дрехата.  

Може ли е да се носят дрехите на починала майка?

Такова тъжно събитие като смъртта на любим човек, по-специално на майката, е изключително разстройващо. Дъщерите искат да си оставят нещо за спомен и често това е именно облеклото й.

Като се има предвид обаче, че всеки предмет акумулира енергията на собственика си, дори след смъртта на човека, дрехите съхраняват енергията му в себе си.

Езотериците отбелязват, че енергията на смъртта влияе негативно върху живота на живия човек, така че е препоръчително да се отървете от такива вещи, дори и да са ви много скъпи.

Освен това не трябва да забравяте, че всяка вещ на покойника може да се превърне в котва за душата му. Така той ще бъде вързан за нея и няма да може спокойно да отиде в другия свят. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай