Незабавно махнете тези неща от дома и офиса! Водят до бедност

Незабавно махнете тези неща от дома и офиса! Водят до бедност

Приятели, отървете се от неща, които привличат отрицателна енергия, пречат на циркулацията на паричната енергия

Има неща, които на пръв поглед са безобидни. Според езотериците, експертите по Фън Шуй и хората, които са „приятели“ с парите, именно тези неща водят до бедност.

Невероятно! Какво ще стане тялото ни, ако ядем 2 белтъка на ден цяла седмица

1) Боклук

Прашни ъгли, мазни мебели, немити подове, паяжини, ръжда, немити завеси. Без дори да се задълбавате в по-фините светове, можете да разберете защо това състояние води до бедност.

Каша в къщата или офиса - бъркотия в главата ви. Ако си позволявате да живеете в такова пространство с години, това означава, че се чувствате така и относно живота си.

2) Счупени или напукани неща

Чаши и вази с пукнатини, дрипави интериорни предмети. Чрез тези дупки и пукнатини изтича пари от енергия и то от нашата енергия ... По-добре е да се сбогуваме с тях.

3) Чанти, списания, хартии, стари опаковки

В различни източници срещнахме информация, че опаковките, хартиите и други боклуци съдържат енергията на бедността. Това са изразходвани неща, които не са ни от пряка полза. Затова е по-добре да "почистите кошчетата" и да оставите наистина необходимото.

4) Мъртви неща

Композиции от сухи цветя, черупки и просто увяхнали букети. Това е енергията на увяхване и смърт. Как може да се актуализира и засилва паричният поток при такива условия?

Диетолози определиха най-добрата диета за жени над 40 години

5) Снимки

Не всички, разбира се, но само тези, които предизвикват негативни емоции. Човекът, който ви е причини зло или примиреният лидер, с когото сте били в конфликт. Постоянното напомняне на тези преживявания не допринася за успех и увеличаване на богатството.

6) Спреният часовник

Такива часовници трябва да бъдат подновени или да се разделим с тях. Това е доста мощен източник за привличане на отрицателна енергия.

Какво се случи, след като блогърка цяла седмица прави екстремната диета с домати на Кардашиян

7) Предмети за почистване в лошо състояние

Това може да са изтъркани и разкъсан мопове и парцали. Може да е и счупена метла. Или пък изтъркана кофа. Всичко това е свързано с темата за мръсотията и почистването, обсъдена в първия параграф.

8) Снимки с отрицателно изображение

Това може да бъде образ на болка, мъка, пожар, опустошение, бедност. Както и снимки на неприятни за нас хора. Те причиняват отрицателна енергия и блокират положителната.

Приятели, отървете се от неща, които привличат отрицателна енергия, пречат на циркулацията на паричната енергия. Живейте и работете в чисто, леко и удобно пространство, което ще ви зареди с необходимата енергия и ще даде сили за нови постижения./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай