Огромни беди и неприятности ви грозят, ако снимате нещо подобно!

Огромни беди и неприятности ви грозят, ако снимате нещо подобно!

Снимката изтрива линията между света на живите и света на мъртвите

Снимките са се настанили трайно в живота ни. Почти всеки ден снимаме себе си или пък своите близки, опитвайки се да запечатаме завинаги най-радостните и значими моменти от живота си.

Снимаме красотата на природата, необикновените места, които сме посетили...  

Увлечени в правенето на снимки, напълно забравяме, че има неща, които е категорично забранено да се снимат. Езотериците предупреждават, че нарушаването на тези закони може да има тежки последици както за нас, така и за нашите близки.

Може би поради тази причина с фотографиите са свързани толкова много поверия.

Четири способа да разберете бързо дали сте жертва на черна магия

Понякога, гледайки снимката, хората забелязват неразбираеми явления. Снимката изтрива линията между света на живите и света на мъртвите и затова не си струва да заснемате описаните по-долу неща, за да не си навлечете неприятности и нещастия. 

Спящи хора  

Гледайки как детето ви спи, ръцете сякаш ви сърбят да грабнете камерата и да започнете да щракате. Най-добре е обаче да се успокоите и да забравите за тази идея, ако не искате да навредите на малкото си съкровище. 

Работата е там, че докато спи, човек е най-уязвим за влиянието на тъмните сили. По време на сън линията между нашия свят и света на духовете изчезва.

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

Снимайки спящ човек, вие отваряте вратата към другия свят, в резултат на което в бъдеще спящият може да бъде преследван от различни видения, неуспехи и дори смърт.  

Много опасно е да снимате малки спящи деца, защото те все още не притежават силно защитно поле. Между другото, точно заради слабата защита не е препоръчително да качвате снимки на деца под 1 годинка в социалните мрежи. 

Отражението си в огледалото

Истерията покрай селфитата накара хората все по-често да снимат отражението си в огледалото. Всъщност това е поредната груба грешка, която може да доведе до непредвидими последици.

В крайна сметка не е тайна, че огледалото от незапомнени времена се е считало за портал към другия свят. Това означава, че по време на снимката, особено ако е направена със светкавица, линията между нашия свят и света на мъртвите се заличава.

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Обезпокоявайки света на мъртвите, в замяна рискувате да се сдобиете с кошмари, здравословни проблеми и други неприятности, които биха могли да повлияят негативно на съдбата ви.

Към това добавете и факта, че огледалото има способността да акумулира отрицателна енергия. Това важи с особена сила за старите огледала, преживели повече от една война и пред които може би са извършени най-различни зверства.

Правейки си снимки пред такива огледала, може да прехвърлите натрупания негатив върху себе си и сериозно да пострадате. 

Мъртъвци 

Снимането на мъртъв човек е категорично забранено! Като цяло апаратът няма никакво място на едно погребение, но ако все пак решите да снимате на подобно събитие, бъдете готови за последиците.

Суеверия и поверия, свързани с иконите у дома, които задължително трябва да знаете!

След смъртта душата все още е до починалия, след което трябва да отиде в света на мъртвите. Ако в този момент тя попадне в обектива на камерата, завинаги ще остане в тялото, без да намери покой.

Между другото, именно поради тази причина всички огледала в дома на покойника се покриват. 

И изобщо не си мислете, че в резултат на необмислените ви действия ще страда само душата на покойника!

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Вие и вашите близки също ще преминете през много неприятности, защото душата ще се появява в дома ви и по всякакви начини ще показва, че не е намерила покой.   

Между другото, отделна забрана важи за правенето на снимки на гробище. Това място не е подходящо за заснемане, защото душата на мъртъвците, която е невидима за човешкото око, може да попадне в кадъра.

Последиците в този случай ще бъдат също толкова неприятни. 

Катастрофи и разрушени къщи 

Не правете снимки на местата, връхлетени от бедствия, дори там да няма мъртви хора. На такива места се натрупва негативна енергия, която, уловена в кадъра, ще вземете със себе си завинаги. В бъдеще злото, запечатано на снимката, ще започне да напомня за себе си с всякакви неприятности и нещастия. 

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

Ако смятате, че тази забрана се отнася само за местата с масови убийства и нещастни случаи, дълбоко грешите. Всички изоставени, изгорели или порутени къщи също не трябва да се снимат и още повече да си правите снимки на техния фон.

Тези места са обект, натрупал отрицателна енергия. В резултат на такава фотосесия може да изпълните живота си с беди и неуспехи! 

Черни котки 

Дори да става въпрос за домашният ви любимец, по-добре не го снимайте! Това може да е най-сладкото създание и да пречиства енергията на вашия дом, но то е изключително податливо на тъмни сили.

Не е за вярване какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Правейки снимка на черна котка, особено спяща, има риск някой демон да се всели в нея. А тогава... Тежко ви! 

Часовници 

Мъдрите хора знаят, че за нищо на света не трябва да се снимат до часовник. Смята се, че в този случай на човека, запечатан на фотографията, не му остава много време на този свят. 

След като ви запознахме с местата и нещата, които не са подходящи за снимки, е редно да споменем и за някои суеверия, свързани с фотографиите.  

Пазете се от такива хора! Те са енергийни вампири и могат да съсипят живота ви!

Не трябва да късате снимки, да ги пробивате с игли, да ги изгаряте или да се изрязвате от тях. Всяка снимка съхранява енергията на хората, които са на нея. Унищожаването на една фотография може да доведе до заболяване, неуспех и други негативни последици.

Особено опасно е да отрежете главата или тялото си от снимка. Подобни необмислени действия могат да доведат до сериозни травми, дори и до смърт. 

Не трябва да разпръсквате снимките си и да ги оставяте на места, където могат да попаднат в ръцете на недоброжелатели.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Както вече споменахме, снимката съхранява част от енергията на собственика си, което означава, че попадайки в лоши ръце, чрез нея може да ви урочасат. 

Снимките на починали не трябва да се съхраняват в един албум със снимки на живи хора. Ако енергията на образите се смеси, живият човек може да се сдобие със сериозни здравословни проблеми. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай