Четири способа да разберете бързо дали сте жертва на черна магия

Четири способа да разберете бързо дали сте жертва на черна магия

Много често хората чувстват, че нещо не е наред в живота им. Всичко им пада от ръце. Понякога им се струва, че най-накрая трудностите са отминали, но проблемите отново им се струпват на главата.

Всичко това може да означава, че им е била направена черна магия или са урочасани. 

Всъщност не е никак трудно да разберете дали не сте подложени на магьосническо въздействие. За да направите това, ще ви потрябват няколко предмета, които ги има във всеки дом. 

Чаша с вода 
Напълнете прозрачна чаша с вода и преди да легнете я поставете до леглото си по-близо до възглавницата. Категорично не бива да пиете от тази вода. На сутринта взете 3 кибритени клечки. Запалете ги една след друга и ги хвърлете в чашата с вчерашната вода. Ако по-голямата част изплуват - всичко е добре, но ако потъне - сте урочасани. 

Съдбата ви зависи от... номера на дома ви!

Църковна свещ 
Огънят е силна енергия, която се използва в много ритуали. Запалете църковна свещ и я поставете близо до вас. Можете да я пренесете над леглото, където спите, или над работното място. Ако свещта започне да дими и пращи - лошата магия е налице. 

Какво вещае сърбеж на дясното око в различните дни от седмицата - древни славянски поличби

Златни украшения
Измийте лицето си с течаща вода и свалете от пръста си венчалната халка или друг златен пръстен. Прокарайте ги по бузата пред огледалото. Ако останала прозрачна, ясна следа, всичко е наред. Тъмната следа означава, че ви е направена черна магия. 

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Кокоше яйце 
Това е друг доста прост и популярен начин. За целта дръжте яйцето в ръцете си за известно време и помислете за вашите проблеми и нещастия. След това напълнете чаша с  вода и внимателно чукнете яйцето там. Ако жълтъкът падне на дъното - урочасани сте. Ако в същото време белтъкът образува мътна паяжина - най-вероятно това е силна злостна магия./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ДЕДО ПЕТКО НА  98 ГОДИНИ

ДЕДО ПЕТКО НА 98 ГОДИНИ 25.01.2019 13:00

ЖРЕБЕЦА МИ ОТ ЕДИН МЕСЕЦ Е ОМАГОСАН, НЕ ЩЕ ДА РИПА. СПИ НЕПРОБУДНО. КАЖЕТЕ КАК ДА РАЗВАЛЯ МАГИЯТА?

Стамат хуя от Кюстендил

Стамат хуя от Кюстендил 26.01.2019 16:30

Всичко това е дръж ми хуя да са обуя .

178HS609

178HS609 27.01.2019 8:57

Това са турски черни магии,напишете за циганските черни магии повече!