logo

Павел Глоба разкри кои 3 зодии ще се къпят в пари до края на октомври

Павел Глоба разкри кои 3 зодии ще се къпят в пари до края на октомври

Представителите на тези значи ще получат неочаквани финансови постъпления

Парите ще се появят при представителите на няколко зодиакални знака, а те дори няма да са очаквали такова финансово постъпление. Това ще е един от най-успешните периоди на 2020 за тях, твърди астрологът Павел Глоба.

Тези 5 зодии са най-големите дълголетници, живеят до дълбока старост

По думите му представителите на 3 зодии ще станат приказно богати, а това ще се случи след 13-и октомври. Те няма да се притесняват от липса на средства, защото се очертава сериозна финансова стабилност в живота им.

Периодът от 13 до 30 октомври ще бъде не само успешен във финансов аспект, но и ще положи основите на много радост и хубави събития в живота на пrедставителите на тези знаци.

Те ще преуспяват в професионален план.

Всичко това е ключ към израстване в кариерата и много по-добро бъдеще. Според Глоба тези зодии дори не са мечтали за такива парични постъпления.

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Телец

Очакват ви чудесни дни с много пари. Тези от вас, които отчаяно са се надявали да си намерят работа или да заемат по-добра позиция, ще се радват на успех. Близък до вас човек ще ви помогне в това начинание.

Важно е да бъдете по-решителни, макар и това да не е във вашата природа, и да не се колебаете да поемате риск.

Колкото по-примамливо предложение получите, толкова по-скоро ще забогатеете.

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Скорпион

Според Павел Глоба животът ви няма да се промени драстично, но работата ви просто ще започне да дава много повече плодове.

Ще правите почти всичко по същия начин, но резултатите ще са много по-различни от преди. В периода 13-30 октомври ви очакват осезаемо повече приходи.

Животът ви ще върви нагоре и ще става все по-хубав.

Ето как зодията влияе на здравето

Риби

Чудесни новини и за представителите на тази зодия. Ще усетите истински бум в сферата на финансите си, а източникът им ще е трети човек.

Важно е обаче да не разпилявате сегашните си финанси и да не мятате пари по лотарии или пък хазартни игри. Дори и да се решите да играете в нещо такова, то и един билет ще е достатъчен.

Възможни са и други опции за неочаквани парични постъпления през следващите дни, смята Павел Глоба. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай