Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Той защитава енергийното поле на хората от негативното и привлича положителната енергия, която носи късмет във всички сфери

Кестенът се смята за слънчево дърво. Плодовете му абсорбират неговата енергия и я предават на хората. Той помага при различни заболявания и се използва както в народната, така и в традиционната медицина.

Кестенът влияе много положително върху човешкото енергийно поле. Затова и мнозина го използват като талисман, с който да се предпазят от неприятности и вредни влияния. Кестенът дава жизнени сили, здраве и предпазва от лоши очи. 

Ако вземете кестен и го подържите в ръцете си, много бързо ще усетите топлината, която идва от него. Той има лечебни и магически сили. Не е чудно, че много хора използват плодовете на кестена като талисман. Той дава здраве, защото от него се приготвят лекарства за различни заболявания. Освен това дарява с красота. В козметологията се използва за приготвяне на различни кремове, лосиони, балсами и шампоани.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Той защитава енергийното поле на хората от негативното, привлича положителната енергия, която носи късмет във всички сфери.

Ако решите да го използвате като талисман, не трябва да забравяте, че ще действа, само ако вярвате в неговата сила. Сложете един кестен в джоба си.  В случай на тревога или неочаквана ситуация, го  стиснете в дланта си. Просто се уверете, че талисманът е с вас. Той работи и всичко ще бъде наред. От психологическа гледна точка това ще ви даде възможност да се успокоите и да се вземете в ръце. 

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Хубаво в дамската си чанта винаги да имате по един кестен, който да ви защитава от беди. От парче плат си ушийте една малка чантичка. В нея сложете няколко кестена и я завържете със зелена панделка. Или пък просто сложете няколко кестена в чантата си, един от които, при нужда, винаги може да извадите бързо и да подържите в ръката си. Понякога самата мисъл, че в чантата си имате надежден амулет, ще ви даде допълнителна увереност. 

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Такъв талисман ще ви предпази от лоши очи, зло и негативното въздействие, ще привлече късмета и парите към вас и ще ви дари с огромно вдъхновение. Когато е в джоба или чантата ви и неволно го докоснете, контактът между вас и талисмана се съживява и той започва да действа с нова сила. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай