logo

30% от жените са луди по този извратен вариант на мисионерската

30% от жените са луди по този извратен вариант на мисионерската

Искате да започнете новата година, като се разгорещите в спалнята? Експерт разкр коя е най-страхотната поза за започване на 2019-а. Ако не сте я правили, задължително трябва да опитате.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме няколко чудни идеи как да разчупите обстановката в леглото през месец януари. Разбулихме и всички тайни около аналния секс и по-точно какво чувстват мъжете и жените, докат го практикуват.

Днес сме ви подготвили един не особено обичаен почит на любима поза. Удоволствието и на двама ви е гарантирано. Според проучване 30% от представителките на нежния пол постоянно искат да практикуват тази позиция, ако веднъж са я пробвали.

Много двойки ще искат да наяравят по-интересен сексуалния си живот. Ако се ндявате да Започнете 2019-а с гръм и трясък, като следвате следните стъпки.

Експертите препоръчват да правите секс на по-твърда повърхност. Именно с такава е добре да замените вашето уютно легло. Позата „Маса за двама“ е чудесна възможност за всички двойки. Както подсказва самото й име, то ще се нуждаете от маса, за да направите нещата по-интересни.

Жената трябва да легне по гръб и да вдигне краката си във въздуха. Нейният любовник, който стои пред масата, може да проникне. Всъщност, както повечето от вас се досещат, това е един модерен и извратен прочит на мисионерската поза.

Секскуалният терапевт Глория Брейм разкри плюсовете на тази поза. Според нея таа двойките могат да изследват ерогенните си зони. „ Тъй като ръцете на половинката ви, дами, са свободни, то той може спокойно да ви шляпва, скубе, да си играе с клитора ви или да прави всичко, което обичате“, споделя тя.

Ако представителките на нежния пол искат да увеличат удоволствието от тази поза, то просто трябва да вдигнат задните си части във въздуха. Това увеличава напрежението в таза, подобрява притока на кръв и увеличава шансовете за остигане до оргазъм.

Може да включите и играчки в половия акт. Вибраторите са едни от най-лесните за използване, тъй като могат да бъдат поставени върху клитора ви, да го стимулират, а така дори няма да пречат на останалата част от акта и забалението ви с любимия./jenata.blitz.bg

Коментирай

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 03.01.2019 17:32

За гъделичника си има език.Може и с пръст.

xxl

xxl 06.01.2019 14:20

Дано масата няма чекмедже, останало отворено, че не ми се мисли какво ще му се случи на "макарите" на мъжа.