logo

5 причини, които правят мъжа безразличен към жена си

5 причини, които правят мъжа безразличен към жена си

Жената става постоянно заета и дори не намира време да се грижи за себе си

Дори в най-идеалните взаимоотношения има срок на годност. Различни фактори влияят на това.

Семеен психолог идентифицира 5 от най-честите причини, поради които отношенията на един мъж могат да станат по-хладни.

7 начина да го накараш да играе по свирката ти  

1. Раждане на дете в семейството
Когато бебето се роди в семейство, 85% от мъжете се чувстват ненужни. Жената е поема грижите изцяло и обръща най-много внимание на детето.

Освен това безсънните нощи и постоянното напрежение се отразяват негативно на отношенията между партньорите. Някои мъже може дори да ревнуват любимото си дете.

Жената става постоянно заета и дори не намира време да се грижи за себе си. Ако искате да изпробвате силата на връзката си, родете дете.

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

2. Съпругата се превръща в „леличка“
Когато една жена се ожени и след това роди дете, тя често престава да полага грижи за себе си. Преди сте били красива дама, която лесно е спечелила сърцето на любимия си, но какво сега?

Стар халат, заплетена коса и постоянна раздразнителност. Всеки ден се превръщаш в „леличка“. Мъжът иска да види до себе си онова красиво момиче, коетого е покорило и го е накарало да стъпи здраво на земята и да сключи брак.

С течение на времето той просто престава да иска жена си и често намира друг обект на любов. Затова винаги трябва да намирате време за себе си.

Три знака от чата, че връзката ви приключва

3. Битовизмът
Животът разрушава много семейства. Именно поради тази причина много мъже изстиват в брака. Подобни проблеми възникват веднага след като хората започнат да живеят под един и същи покрив.

Когато жената живее сама, тя е свикнала да подрежда и сега трябва да събира чорапи из целия апартамент. Постоянните скандали и разправии водят до краха на семейното щастие.

На пръв поглед изглежда, че всичко това са дреболии, но когато възникват постоянно, семейните отношения се сриват. Според психолозите съвместното съжителство е много голям стрес и за двамата партньори.

За да избегнете скандали, трябва да можете да правите компромиси с половинката. Изграждането на хармонични отношения е възможно, само ако партньорите се разбират и уважават взаимно. Няма нужда веднага да оказвате натиск върху мъжа, трябва да го правите постепенно.

СЕДЕМ неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори и не подозират, че е така (СНИМКИ)

4. Разбира, че е по-привлечен от връзката "момиче - момче"
Това е друг компонент на „домакинството“. Една жена започва да контролира всяко действие на любимия си. В този момент мъжът осъзнава, че му е омръзнало.

Спомня си онези моменти, когато не е бил женен.

Тъй като е било по-лесно и спокойно и никой не го е притискал. Постоянният контрол, скандалите и упреците с течение на времето притесняват човек. тогава идва искреното желание да върне онези моменти, когато все още не е бил женен.

Четири признака, че жена ви си има любовник

5. Прекаленото задушаване
Ако една жена обича мъжа си повече, отколкото той, тогава такъв съюз е краткотраен.

Разбира се, в началото може да му харесва много. След сватбата обаче той вече е „изпълнен“ с тази любов и бързо се отегчава. На мъжа му става скучно и тойзапочва да гледа настрани.

В такива ситуации рано или късно съпругът ще изневери на жена си. Необходимо е да се обичате еднакво. Това е единственият начин за постигане на хармония във взаимоотношенията. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай