Британец с два провалени брака удари джакпот от 71 милиона и сподели с какви жени би ги похарчил

Британец с два провалени брака удари джакпот от 71 милиона и сподели с какви жени би ги похарчил

Най-новият британски ерген-милионер каза на шега, че ще похарчи спечеления от него джакпот на стойност 71 милиона евро за вино и жени и ще "разпилее останалите". 58-годишният Ейд Гудчилд, който два пъти се е развеждал, предупреди потенциалните златотърсачки, че не е лесен.

Бившият работник във фабрика за метал каза: „Всяка, която не ме е намирала за привлекателен преди, няма никакъв шанс, защото аз не станах по-атрактивен изведнъж - само портфейлът ми стана такъв”.

Мъжът добавя, че доста си пада по червенокоси жени. След два неуспешни брака обаче той все още смята, че „любовта ще трябва да го намери”.

Братовчедката на Ейд, която е на 57 години, споделя, че тя ще бъде доста внимателна спрямо златотърсачките, които се очаква да започнат да прииждат.

Едни от най-богатите хора в света споделиха малките си тайни, с които всеки може да натрупа тлъсти пачки

„Той е малко уязвим с всичките тези пари, но всички ние сме много предпазливи. Ние сме на една и съща възраст и сме много близки“, казва тя.

Първата съпруга на Ейд Катрин Бъркли каза, че му желае доброто и не иска дори цент от печалбата му.

Двамата се срещнали в кръчма в Херфорд, когато били само на 19 години и се омъжили през 1980 г., преди да се разведат през 1987 година.

Сватбеният ден на 18-годишната Кава бе един от най-тъжните й! Облече рокля за 195 000 паунда, но … (СНИМКИ)

Тя добавя: „Бяхме толкова млади, когато се срещнахме - чувствам го като различен живот“.

С втората си съпруга Сузана Ейд се развел преди 2 години. Те били женени 23 години и сега останали приятели. Двамата дори все още разхождат заедно лабрадорите си Таз и Мътли.

Ейд споделя: „Обадих се на Сузана, за да й кажа, че спечелих 71 милиона паунда от лотарията, но тя не ми повярва, защото знае, че съм шегаджия. Все още сме във връзка, няма горчивина“.

Той отказа да разкрие дали бившата му ще получи част от печалбите му, въпреки че близки и приятели разкриха, че е по-вероятно той да сподели част от богатството си с нея.

По време на брака 76-годишната Сузана карала 14-часови смени. Жената била изключитлено нещастна с години. Опитвала да се примири с тежкия характер на Ейд, но накрая неговият егоцентризъм й дошъл в повече.

Краят на една империя! Вдовицата на Шарлопов се реши на огромна стъпка срещу 100 милиона евро!

Сега Ейд иска нова къща с джакузи, „малко персонал“ и планира почивки до места като Големия каньон и пирамидите. „Аз не съм един от тези късметлии, които ще кажат, че тази победа няма да ги промени“, казва той.

Ейд признава, че не е съвършен, но добавя: „Кой мъж на моята възраст не е правил грешки? Съжалявам, но се надявам, че не съм наранил или разстроил никого."

Той добавя: "Аз със сигурност не съм глупав човек, но съм правил глупави неща, мисля, че все пак съм научил нещо от тях и просто ги оставям зад гърба си."/ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 02.05.2019 13:53

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz