logo

Булка цял живот ще помни медения си месец в Тайланд, след като спипа младоженеца да....

Булка цял живот ще помни медения си месец в Тайланд, след като спипа младоженеца да....

И такива неща се случват - само това може да ви дойде на ум, след като прочетете странната и много тъжна история, споделена от майката на младоженка

И такива неща се случват - само това може да ви дойде на ум, след като прочетете странната и много тъжна история, споделена от майка на младоженка в сайта Pikabu.

Катя и до ден днешен не може да дойде на себе си след медения си месец. За всичко обвинява себе си и непрекъснато ходи по врачки.

Виктор и Катя се оженили бързо и спонтанно. Познавали се само от два месеца, когато решили, че трябва да го направят и набързо разписали.

Приятелите им останали доста изненадани от решението им, но не криели, че двамата много си подхождат.

Младоженец заряза булката пред олтара след 10-годишна връзка с безумно оправдание

Очите на младоженците блестели от щастие. А след скромно тържество Виктор и Катя се сбогували с гостите и хукнали към летището.

Очаквал ги сладък и незабравим меден месец край морския бряг. Първият ден от двуседмичната им почивка в Тайланд бил повече от прекрасен. Виктор и Катя плували, радвали се на жарките лъчи на слънцето, а вечерта отишли на дискотека край брега. 

Виктор се прибрал много уморен от танците и веднага легнал да спи, обръщайки гръб на съпругата си. Катя просто свила рамене, прегърнала мъжа си и също заспала. 

Когато се събудила на следващата сутрин, видяла, че съпругът й не е в бунгалото. След часове безрезултатно търсене, вече мислела да подаде сигнал в полицията, но той се появил. 

Невеста получи обиден подарък от младоженеца и се отказа от сватбата

"Катя, разбирам, че това не е смешно... И е много странно... Но помолих за известно време да ме настанят в друга стая. Така трябва. Нека това бъде като тест за нас или като някакво приключение. Наречи го както искаш", казал той и излязъл от стаята.

Катя останала като гръмната. Тя седнала на леглото, а очите й се напълнили със сълзи. Младата жена не можела да разбере причината за решението на съпруга си.

До вечерта, когато отишла в същата крайбрежна дискотеката и видяла Виктор да танцува с някаква полугола тайландка. Той бил много пиян, а танците му били прекалено мръсни, за да може Катя да ги изгледа докрай.

Лара намери чужди бикини под леглото и се разведе, а година по-късно с ужас разбра, че...

Още същия ден тя си резервирала самолетен билет и се прибрала у дома.

"По-добре е сега да разбереш кой всъщност е съпругът ти", казала майка й, опитвайки се да я успокои. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

1-н

1-н 26.01.2021 12:49

Ебаси новелата Направо да го филмират зад Босфора и да го пускат по Босфор тв

Како

Како 28.01.2021 8:30

епа по тъпа измислица не може да съществува !!!!

не е актуално

не е актуално 28.01.2021 11:58

Тайланд го затвориха заради Covid-19 за една година и сега Covid-21 се задава. Границите са затворени и никой не може да влезе или излезе...

е гати тъпия сайт

е гати тъпия сайт 28.01.2021 15:21

ще кажа каквото ми е и името...: е гати тъпия сайт ...СТЕ

Шарбар

Шарбар 28.01.2021 22:38

Пумиярска кретенска идиотска статиика!