logo

Джес: Гаджето ми прави секс с жената на баща ми, а после... ВИДЕО

Джес: Гаджето ми прави секс с жената на баща ми, а после... ВИДЕО

След инцидента тя се разделила с партньора си, а баща й -  с втората й майка

31-годишна жена разбра, че гаджето й изневяра, след като видя отпечатъци от ръцете му върху прашната маса, съобщава New York Post. Видео с историята й буквално взриви мрежата. 

В профила си в TikTok Джес О'Конър разказва, че с приятеля й били заедно от четири години и тя изобщо не се е съмнявала в него.

Веднъж двамата отишли на вечеря у бащата й и втората му жена и останали да пренощуват там. Посред нощ Джес се събудила и установила, че любимият й не е в леглото и решила да разбере какво се случва. 

Слязла на първия етаж на къщата и го видяла да спи на дивана. След това отишла в трапезарията, където намерила две празни чаши за шампанско и два мобилни телефона. А дрехите на партньора й се въргаляли по пода. 

Лора хвана мъжа си в изневяра след 20 години брак и откри своята "суперсила"

Тя се върнала във всекидневната и дръпнала одеялото, с което се бил завил приятелят й. 

"Опита бързо да се облече, но аз видях, че е с нейните бикини. Носеше нейните проклети дантелени бикини", възмущава се жената.

Джес му вдигнала бесен скандал, а крясъците й събудили цялата къща. Първоначално мащехата й опитала да прикрие аферата си с партньора й, твърдейки, че той случайно е взел бикините й от коша за пране.

О'Конър обаче не й повярвала, защото със собствените си очи се убедила, че двамата са правили секс в трапезарията по отпечатъците от ръцете върху прашна маса за хранене. 

@jesspotter_xx Replying to @social&realityTV investigation for everyone asking about the story of why im single…here u go…#mafsuk #marriedatfirstsight #marriedatfirstsightuk #mafs22 #fy #fyp #cheating #cheatingex original sound - Jessica Anne

 

След инцидента тя се разделила с партньора си, а баща й -  с втората й майка. 

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

Младата жена признава, че се е наложило да отиде на психолог, за да се възстанови от случилото се. "Отне ми много време да го преодолея. Ето защо не се омъжвам вече пет години", казва тя.

В коментарите под клипчето си Джес получи много насърчителни думи. "Дори не мога да си представя какво си чувствал и какво чувстваш сега, но нямаш нужда от такива хора. Радвам се, че те вече не са в живота", пише интернет потребител. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!