logo

Генеколози от САЩ посочиха най-лесния начин за постигането на идеален секс

Генеколози от САЩ посочиха най-лесния начин за постигането на идеален секс

Американски гинеколози установиха, че редовните занимания с йога в продължение на 12 седмици значително увеличават яркостта на усещанията от секса, а също така повишават чувствително либидото.

Изследователите са стигнали до извода, че йогата отстранява една от една от най-разпространените причини за некачествения секс – снема стреса и нормализира сексуалното възбуждане, съобщава StopRu.

Стресът пречи на сексуалната възбуда и главната задача на йога е да успокои ума и да отпусне тялото, обяснява гинеколожката Анита Садат от САЩ. Тя посочва, че стресът предизвиква преждевременна еякулация при мъжете, но и жената също трябва да бъде спокойна, за да прави добър секс.

Най-добър начин да се премахне стреса е йогата, смята специалистката. Има упражнения, които гарантират подобряване на оргазма и удължаване на продължителността на половия акт. Тяхната ефикасност надминава резултатите от употребата на популярни фармацевтични продукти. А за да се изпълняват тези упражнения не е необходимо да сте атлет.

Ето защо Анита Садат препоръчва де се снема стреса с йога и препоръчва 3 конкретни упражнения. Това са: "кобра", "триъгълната поза" и "широка стъпка". Те ефикасно гарантират подобряването на оргазма и способстват за увеличаване на продължителността на половия акт.

Всяко упражнение трябва да се изпълнява не по-малко от 3 минути. Според експертите действието и ефектът от тези упражнение ще се усилят, ако се съчетаят с употребата на определени продукти. Препоръчва се за постигане на максимална продължителност на секса мъжете да ядат целина и банани, а жените 9 шоколад, ванилия и цвекло./jenata.blitz.bg

Коментирай

Петко

Петко 09.10.2018 8:59

Покажете позите. говорите за тях, а не ги показвате на снимки.

шопендар

шопендар 09.10.2018 9:27

ако мъжете знаеха за ползите от целината/кервиза/ще засеят градината си само със зелина.

Грамотна

Грамотна 09.10.2018 10:25

гЕнеколози, хи-хи-хи! Мно-ого сте тъпи, много!!!

йога инструктор

йога инструктор 09.10.2018 11:41

аз такава асана "широка стъпка" не знам, поне давайте оригинала, след като ви куца превода?

дабеда

дабеда 14.10.2018 10:44

Не се пише генеколози, а гинеколози! Неграмотни сте! Жалко!