logo

Карън и Сам се срещнаха след 14 години раздяла и животът им се промени кардинално

Карън и Сам се срещнаха след 14 години раздяла и животът им се промени кардинално

Историята на тази двойка е най-явното доказателство, че голямата и истинска любов не умира

Хората казват, че истинската любов не умира. Историята на тази двойка е най-явното доказателство за тези думи. 

Бившите съпрузи се срещат случайно след 14 години раздяла и животът им се променя кардинално.

Когато Карън е на 17 години, а Сам на 25, се срещат в пъб в английския град Рамсгейт. Скоро двамата разбират, че не могат да живеят един без друг и се женят. 

Двете години брак били най-щастливите дни в живота им. Идилията им обаче бързо била разрушена от първите проблеми, когато момичето разбрало, че не може да има деца.  

Евън намери стара СНИМКА на жена си, а когато се вгледа внимателно, направо онемя

Лекарите така и не успели да открият проблема. Но уверили Карън, че за голямо съжаление  никога няма да може да има деца

Съкрушената жена не искал да казва на Сам, че е безплодна и решила да постъпи по друг начин. Заявила му, че не го обича и се сбогувала с него. Това била най-отвратителната лъжа в живота й, но тогава смятала, че постъпва по правилния начин. 

Сърцата и на двамата били разбити от мъка. 

След развода Сам се преместил в Лондон, оженил се и му се родила прекрасна дъщеричка на име Пери. Карън също се омъжила, но и този й брак не просъществувал дълго и през 2010 г. отново се развела.  

Камра загуби паметта си, но съпругът й по уникален начин й припомни за любовта им

През 2013 г. Карън отишла на лекар, защото била решена да се подложи на изкуствено осеменяване. Но специалистът й казал, че няма смисъл, защото шансовете й да стане майка са почти нулеви.

Една вечер през 2016 г. Сам изненадващо попаднал на профила на Карън във Фейсбук. Преди 3 години той се бил развел с втората си съпруга, защото така и не успял да забрави голямата си любов.

Като я открил в социалната мрежа, побързал да й пише. Няколко седмици по-късно двамата се срещнали в Лондон на вечеря, дълго време разговаряли и решили да се съберат отново.

Момченце изпрати колет до Филипините, който след 15 години промени живота му СНИМКИ

Само месец по-късно Сам неочаквано направил предложение на Карън. А през септември 2016 г. той се преместил в Кент, за да живее с любимата си. След 14 години раздяла двамата разбрали, че чувствата им не са се променили и били изпълнени с решимост да започнат отначало. 

Това обаче далеч не е най-удивителното събитие в историята им. Въпреки че медиците били категорични, че Карън е безплодна, през 2017 г. тя неочаквано забременяла. При това по естествен път.

На 10 март 2018 г. се ражда дъщеря им Луиза. Момиченцето е кръстено на името на пъба, в който Сам и Карън се запознават. 

Когато Луиза станала на 6 месеца, мама и татко отново се оженили. 

Ето на това му се казва чудо! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Понеделник

Понеделник 28.09.2020 12:44

Некадърните британски медици са побъркали горките хора. И не само тях. Да не опреш до системата за здравеопазване в УК. Направо си поръчай погребение.

да ве

да ве 28.09.2020 13:35

Е, защо тогава се е омъжила втори път, като знае вече. Айде холанд