Любяща съпруга подари куче на мъжа си и ето какъв ужас я застигна в леглото

Любяща съпруга подари куче на мъжа си и ето какъв ужас я застигна в леглото

Никога не съм си представяла, че едно малко куче може да има толкова голямо влияние върху толкова важен и личен компонент от връзката, жалва се тя

Американка сбъдна дългогодишна мечта на съпруга си и съжали жестоко.

Пред Kidspot.com.au жената споделя, че любимият й отдавна мечтаел да има домашен любимец. Тя решила да го изненада и за рождения му ден му подарила куче на име Роузи.

"От момента, в който Мич зърна Роузи, беше напълно опиянен. Записа я на обучение, водеше я на разходка всеки ден и планираше екскурзии за уикенда, които включваха и Роузи - от посещение на плажове за кучета до кафенета, подходящи за кучета", разказва тя.

Всичко било прекрасно, докато кучето не се научило да се качва на леглото и да лежи между съпрузите.

Съпрузи с 36-г. брак зад гърба си се обзаведоха с осем любовници и...

"След няколко месеца, когато Мич се прибра болен от работа, Роузи стана от кучешкото си легло, което седеше до нашето, от страната на мъжа ми, и скочи до него.

Въпреки нашето правило да не се качва на леглото, което наложихме от самото начало, Мич страдаше, а Роузи беше до него и нашето правило просто отиде в историята.

След това Роузи реши, че е добре да спи в нашето легло, когато пожелае. И така, всяка вечер, когато отивахме към спалнята, Роузи вървеше след нас и преди дори да сме си легнали, тя вече беше на леглото.

В крайна сметка това се превърна в спане в краката на Мич, като след това тя бавно си проправяше път чак до главите ни, точно между нас", оплаква се съпругата.

За ужас на жената, Роузи скачала на леглото, дори когато правят секс или просто сядала до нея, гледайки внимателно какво се случва.

"Всеки път, когато сме в първите етапи на интимност, Роузи ще дойде веднага, сякаш иска да се включи. Това определено убива в мен всякакво желание да продължа. А в момента, в който улови погледа ми, вече не мога да мисля за нищо друго", жалва се американката.

Мъж прави тройка с приятел на жена си, а после...

"Тези ситуации не са изолирани, те всъщност са доста редовно явление и без съмнение оказват влияние на сексуалния ни живот. 

Единствените моменти, в които наистина можем да го направим, са ако сме някъде без Роузи или ако случайно тя спи някъде другаде в къщата и не е разбрала, че сме се запътили към спалнята", добавя тя.

Жената твърди, че съпругът й не приема на сериозно оплакванията й и отказва да изгони кучето от спалнята, опасявайки се, че животното ще го сметне за незаслужено наказание. И смята, че със сексуалния им живот всичко е наред. 

Тя твърди, че обича Роузи и никога не би я дала на друго семейство. "Истината обаче е, че никога не съм си представяла, че едно малко куче може да има толкова голямо влияние върху толкова важен и личен компонент от връзката между мен и Мич", посочва в заключение съпругата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!