logo

Майка на 4 деца шокира: Позволих на мъжа си да прави секс и с други жени и сега...

Майка на 4 деца шокира: Позволих на мъжа си да прави секс и с други жени и сега...

Първоначално право да изневерява имала само Зоуи, но при условие, че ще споделя всички подробности с Мат

Британска двойка с четири деца твърди, че изневярата е заздравила връзката им и не им е донесла нищо друго освен ползи, пише Daily Mirror.

"Това определено ни сближи. Страхотно е. Никога преди не сме се чувствали така във връзка", казва 31-годишната Зоуи.

Тя и 36-годишният й партньор Мат се договорили за "отворена" връзка почти веднага, след като започнали да излизат. Идеята първоначално предложил Мат, който в миналото многократно изневерявал на приятелките си.   

Джес: Гаджето ми прави секс с жената на баща ми, а после... ВИДЕО

Първоначално право да изневерява имала само Зоуи, но при условие, че ще споделя всички подробности с Мат. След няколко месеца тя му върнала жеста, предлагайки му и той да прави секс с други жени, но при същите условия. 

"Първоначално той беше шокиран, че му предлагам нещо такова. Беше много нервен, когато за първи път отидохме заедно в секс клуба. Но сега имаме страхотни отношения и сме по-щастливи от всякога", казва британката.  

И тя, и съпругът й са категорични, че сега в семейството им цари особено доверие и близост, тъй като не крият нищо един от друг. Двамата ходят заедно на суинг партита, срещат се с други двойки и си търсят любовници в приложенията за запознанства.

Двойката обаче си има няколко задължителни условия при нови запознанства: симпатия от страна и на двамата партньори и използване на мерки за безопасност по време на секс.

Сара позволи на приятелка да прави секс с мъжа й и ето какво се случи

"Когато за първи път започнахме да го правим, имахме правило да не целуваме други хора, тъй като ни се стори много по-интимно, но с времето това се промени и сега и двамата сме отворени да целуваме други хора.

Нашите основни правила са и двамата да намираме партньора на другия за привлекателен, да бъдем в безопасност и да използваме предпазни средства", уточнява Зоуи.

Съпрузите не крият, че от време на време има изблици на ревност, но винаги се опитват да си кажат всичко и да се изслушват, когато единият от двамата изпитва дискомфорт. 

Въпреки взаимното удовлетворение от формата на връзката си, двойката често се сблъсква с негативни забележки по своя адрес. Мнозина обвиняват Мат и Зоуи за липсата на истинска любов.

На критиките двамата реагират спокойно. "Много сме щастливи, а и всички наши нови познати също са доволни от избора си и запознанството с нас. Никой не съди никого в тази общност и това преживяване ни направи истински приятели за цял живот", казва Зоуи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!