logo

Мъжете от тези зодии не искат деца, не стават за семейство

Мъжете от тези зодии не искат деца, не стават за семейство

Трябва да внимавате много с кого ще решите да свържете живота си завинаги

Не всеки иска да живее живота си с любим човек, да остарее и умре, заобиколен от деца. Астролозите смятат, че има няколко знака на зодиака, които не са особено нетърпеливи да се сдобият с дете и да създадат семейство. 

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Има хора, които са създадени за семейство. Мечтаят за това още от деца и нямат търпение да свият свое гнездо, да гледат деца и това наистина им се отдава.

Астролозите са категорични, че има мъже, които наистина не бързат да правят свое поколение. Ето кои са те:

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Стрелец

Ако момиче се влюби в Стрелец, то тя определено е голяма късметлийка. Той никога няма да й омръзна, а връзката им ще е много динамична.

Стрелците често изненадват половинките си и напомнят за чувствата си. Един ден обаче ще подемете разговор за създаване на семейство. В крайна сметка с такъв надежден партньор изглежда логично пристъпването към такова действие.

Момичето обаче може да се сблъска с пълен отказ. Стрелците обичат да прекарват времето си емоционално и дълго време пазят спомените за преживяванията си. Той просто не може да си представи да стои с децата на детската площадка по цял ден. 

Само много силни чувства може да го накарат да промени принципите си. 

4 зодии ще срещнат любовта през лятото

Водолеите

Ако Стрелците са надеждни партньори, то Водолеите са истински авантюристи.

Те обичат свободата си и ценят творческата си природа. Дори и да са обвързани, те настояват за свободата си. Ще им е много трудно да се адаптират към ролята на бащи, защото им е трудно да си представят себе си обременени от нещо. 

Все пак има някои хора, които са изключение и прекарването на време със семейството и децата е удоволствие за него. Творческата му природа обаче няма да понесе рутината и ще внесе много творчество и разчупеност в ежедневието. 

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Козирози

Всеки знак си има приоритети. За Козирозите това е кариерата и непрекъснатото самоусъвършенстване. 

Важно е мъжете, които са родени под този знак, да се чувстват успешни и добре реализирали се. Те няма да се чувстват удовлетворени, ако не постигат целите си. 

Ако един Козирог обаче се чувства уверен в себе си и знае, че може да осигури нужния стандарт на живот на едно дете, ще гледа на създаването на семейство като ново предизвикателство, в което си струва да се впусне. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

dedoto

dedoto 06.08.2020 12:30

Пълни глупости... Аз съм Стрелец и най-голямата радост в живота ми е да имам семейство, дете (за жалост само един син) и от скоро внуче. За нищо на света не заменям моментите, в които съм бил със сина си и сега с внука си.

Мари

Мари 07.08.2020 13:06

Ама че идиотщина!!! Тъпи ли сте по рождение или всякакви тъпотии преписвате??? Мъжът ми е КОЗИРОГ.имаме три дъщери и трима внуци и ги обожава. Не ми даваше като малки да ги къпя храня приспивам.

Галя

Галя 07.08.2020 21:51

Единствено хората от зодия ,,идиот,, не искат деца